reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Agulek - o super! to będziesz kopalnią wiedzy.. bo ja ograniczam mięso z powodów zdrowotnych. Ograniczam też nabiał (głównie mleko), z mąką pszenną mi nie wychodzi bo za bardzo lubię chałkę i bułeczki maślane :D Ale staram się wszystko sama robić, nie kupować w ogóle pieczywa. No i zakochałam się w smoothies ;) pewnie dla wielu z was żadna nowość, a ja codziennie sobie robie "zielone napoje" ostatnio :)\

A ktoś się bawi w robótki - szydełko, druty lub szycie na maszynie?

Nessi - piszę Ci po sobie, bo wiem że dl amnie każde porównywanie wyników to mega stres był.. czy dobrze rośnie, czy właściwie... a to nie ma sensu :) bądź spokojna i cieszę się każdą chwilą :)

Kurcze czytam i czytam tyle napisalyscie ;-)

Mama czwórki witaj i podziwiam cię za 5 dziecka ja czekam na 4 i napewno koniec Z produkcją ;-), u mnie będzie teraz 4 cc i jak widać nr Twoim przykładzie że można mieć więcej ;-).

Agulek 3 mam kciuki za wizytę.

Emka to doświadczasz tego co ja zaapaaachy ;-)

Nessi kciuki za betę.

Lilith miałaś odpoczywać a nie sprzątać cały dom, ja 3 cc dokładnie w tym samym miejscu ;-)

ivi <3 dziękuję ... masz 100 % racji ...
ja szydełkuję :) na drutach tylko podstawy ... tyle ile umiała moja mama :)
Teraz szyję kota dla mojego Michała i Pana Jezusa w czerni i beżu ... wymiar A4

Ivi ja raczej lubie te mniej zdrowe rzeczy, ale miesa praktycznie nie jem, bo nie lubie.. jestem do tego antytalenciem w gotowaniu, wiec jak macie latwe przepisy na cos dobrego i zdrowego to chetnie wyprobuje :-D

ooo ja szydełkuję (głównie dla dzieciaków - czapki itd), szyję (też dla dzieciaków - proste bluzy, legginsy, czapki+chusty itd) i ostatnio się na druty przerzuciłam... chociaż zawsze zarzekałam się że nie będę robić na drutach bo wolę szydełko heh ;) kobieta zmienną jest

Wybacz słabą jakość :)
WP_20160311_001.jpg
WP_20160311_002.jpg

Załączniki

• WP_20160311_001.jpg
    WP_20160311_001.jpg
    440 KB · Wyświetleń: 210
  • WP_20160311_002.jpg
    WP_20160311_002.jpg
    391,6 KB · Wyświetleń: 210
Nie robie, bo czasu brak :) chyba, że pójdę na zwolnienie to wtedy mogę poszaleć :D
Dałabym radę, kwestia wyliczenia proporcji ...

reklama
Agulek i co te kobiety w ciąży są ciągane do sądu ?? Czy jak to wygląda?? Ja lubię jesc zdrowe rzeczy ale też czasem nie stronię od rzeczy niezdrowych, np uwielbiam cola cole której teraz w ciąży bardzo mi brakuje.

To widzę ze wy tu utalentowane jesteście, ja nie potrafię a ni szyć ani wyszywac. Jestem typowa osoba która jakoś sobie radzi ale bez wyraźnych preferencji, po prostu z wszystkiego jestem nijaka hehe. Ale za to mój syn odziedziczyl po dziadkach talent muzyczny i pięknie śpiewa, chciałam go już teraz zapisać do szkoły muzycznej ale może jeszcze rok poczekam.

Mój mąż by umarł na diecie bezmiesnej wiec u mnie to i tak nie przejdzie. Ale chętnie poczytam wasze przepisy i pomysły kulinarne.

Mój młody siedzi i układa klocki lego wiec tez trochę spokoju.

Czekam na męża, jutro mamy mały remont w domu wiec musimy trochę ogarnąć i przygotować nasze małe mieszkanko.

A ja chyba do mamy pojde z niko.

Do góry