EM Ka
Fanka BB :)
Milagros jesli to kwestia 2-3 dni to macierzyński jesli miesiąca czy dwoch to informujesz zakład pracy oni ci dają dokumenty do wypełnienia przez lekarza i wtedy z tym to ZUS i oni Podejmjja decyzje czy Ci przyznają xzy nie . Ja tak miałam w poprzedniej ciazy , no byłam na L4 Najpierw ciążowym , porem poroniłam , i miałam zwolnienie i jak zaszłam w kolejna ciaze to lekarz zamiast wypisać mi normalne jak fo prosiłam albo od kolejnego dnia abym mogła wziąć 1dz uz, bo wtedy czas liczy sie na nowo - dał mi ciągłość i tym sposobem musiałam potem załatwiać to świadczenie .
Oj jak pomyśle o tym ze bedzie co raz trudniej zadbać o to to az strach ... W zeszłej ciazy raz czy dwa szczególnie przed porodem pamietam
Angażowałam meza w sensie przed pójściem do szpitala bo na miejscu juz miałam to w nosie .
Oj jak pomyśle o tym ze bedzie co raz trudniej zadbać o to to az strach ... W zeszłej ciazy raz czy dwa szczególnie przed porodem pamietam
Angażowałam meza w sensie przed pójściem do szpitala bo na miejscu juz miałam to w nosie .