reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karosznurek Walcz o te Pieniążki, należą Ci się,chocbys zarabiala 10tys na miesiąc dziecka sobie sama nie zrobiłaś. Nie chcę go wychowywać to niech odpowiedzialnosc finansowa chociaż w jakimś stopniu ponosi.
Moja koleżanka dostawała takie alimenty. A że chłop był kasiasty to dostawała 1000zl miesięcznie.
Druga sprawa, jak to jest z uznaniem ojcostwa? Zrobi to doprowowlnie czy też przez sąd będziesz musiała ?

U nas pogoda też lepsza od wczoraj. Myślę o zupie ogorkowej, ba ona mi się nawet śniła :D a po południu do mamy jadę na kawę :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Emalka podziwiam ze jesz tak owoce ja ogólnie mało owocowa jestem i jem tylko nieliczne. A już na pewno nie w takiej postaci jak Ty :D

Iza mi na zaparcia pomaga szklanka mleka przed snem a z rana szklanka wody na czczo. I po godzinie problem z głowy :)

Linka super że weekend się udał :)

Mama 4 super wieści, tak czułam że to nie astma :) współczuję alergii ale lepsze to niż astma bo córka może dalej ćwiczyć :)

Milagros na szczęście dobrowolnie chce uznać syna, może dlatego że jeszcze jakieś ludzkie odruchy w nim zostały chociaż nie wiem czemu ale boję się że jest jakiś inny powód o którym nie wiem bo nawet nie pyta co z małym.
Faceci czasami mają dziwne pomysły. Znam syt gdzie ojciec uznał dziecko tylko po to żeby później wytoczyć sprawę o przyznanie mu opieki i alimentów,tak mu mamusia poradziła :) ale wbrew pozorom nie jest to takie proste jeśli matka nie jest typową patologia.

Milagros ja mogłabym żyć tylko na owocach niby zdrowe Ale to też spora porcja cukru. Ja mam np warzywowstret toleruje tylko pomidory i to tylko malinowe [emoji12]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Karosznurek, nie masz co się martwić wszystko będzie dobrze,ale walcz o swoje :)

Emalka a ja za to z owoców lubię tylko nektarynki, maliny, arbuza czasami zjem kiwi i banana i bardzo rzadko jabłko :)
A warzywa to też tak jakoś blee, surowych nie rusze. Malo co :) z mięs wolę schabowe bądź mielone, a najlepiej ostatnio mi zupy podchodzą

Em ka zapomniałam Ci podziękować apropo inf o tym macierzyńskim, dziękuję Ci bardzo :) mam nadzieję ze nie będzie mi to potrzebne :)

Iza kciuki za wizyte!

Mamo czwotki wow!!! Super wiafomosci z rana ! :-) aaa mialam zapytac bo ile pamietam to Ty lykasz i pregne plus i dha? Ile lykasz tej dha 1 czy 2 tabletki?:-)

Mama czworki super wieści! Najważniejsze że córka może dalej uprawiać sport

Iza trzymam kciuki!

Karosznurek myślę że warto się postarać to przecież dla dziecka

Linka super wypad i ekstra zdjęcia, dzieci na pewno przeszczesliwe

Emalka to moje dwa największe przysmaki teraz borowki i maliny

Milagros to i tak trochę jesz tych owoców, znam takie osoby które nic nie tkna albo np tylko jablka

Karoszczurek to czas Ci leci [emoji6]
Ojcu nie odpuszczaj bo jakby nie było to też jego dziecko i ma też jakieś zobowiązania w związku z tym...

Emalka mniammm... [emoji2]

reklama
Koalka
Na pęcherz polecam ci urofuraginum kupisz bez recepty. Pomoże ci juz po 1 tab ale i tak musisz wziąć całe opakowanie.
Ja też siku robiłam co 5 dni i bolało mnie jak robiłam wiec zadzwoniłam do mojego lekarza i kazał mi kupić ten lek
Naprawdę pomagać juz po 1 tab i jest bezpieczny.
3×1 aż do końca

Do góry