Aob, może tam mu wygodniej ;-)
Keejti ja tak miałam w poprzedniej ciąży. Cały trzeci trymestr budziłam sie w nocy i tylko coś sie zdrzemnęłam nad ranem. Zaczęłam wtedy grać w candy crash na fejsie [emoji16] teraz jak leżę znowu wznowiłam granie, bo co tu robić. Czekam na jesienną ramówkę w tv [emoji3]
Ale fizycznie ogólnie czuje się lepiej przygotowana na nocne wstawanie itd. Z resztą nawet po wynikach morfologii widać. I w poprzedniej ciąży miałam co chwilę opryszczke, a teraz póki co miałam raz i to maleńką.
Mnie zostało u dentysty 7mka do podreperowania, ale przez to że leżę to nie pojde, więc dopiero po porodzie. Dentystka na początku ciąży zrobiła mi takie "na już" i scalling. Póki co jakiegoś pogorszenia znacznego w tej 7 nie widze, więc będzie czekać.
A ósemki mam wszystkie i nie planuje usuwać żadnej przed czasem bez powodu. Jak wyszły to kupiłam szczoteczkę elektryczną, żebym mogła je doczyszczać.
A odnośnie bólu nóg to trzeba zadbać o gospodarke mineralną. Magnez, potas i wapń. Najlepiej niech lekarza doradzi w jakich formach, ale ja sama widzę po sobie, że jedzenie Magnezu "na tony" działa ;-)
Jestem w 27 tygodniu ciąży