reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Srednio to widze:
TSH : 1.58 ( chyba lepiej gdyby bylo nizsze) dobrze ze we wtorek endo
Morfologia ok
Mocz w osadzie tam jest tak niezbyt...
Glukoza 83 (norma 70-105 )
Glukoza po 1h 131
Glukoza po 2 h 83
Mozecie cos powiedziec na ten temat ? :)

Hm mama czwórki faktycznie x dwoma lozeczkami może być nie wygodnie żeby Małgosia się w nocy nie budziła przez maluszka. Ja też często słyszałam jak to nie dam rady bo jestem jeszcze dzieciak a teraz też wiele razy jak to z dwójką ciężko. Wtedy odpowiadam że marzy mi się 6
A jak ktoś kiedyś powiedział jak to z 6 nie dam rady to powiedziałam a miałaś że wiesz? I koniec olewam bo to moje dzieci i moja sprawa. I dla mnie to nie problem jak wielu znajomych w moim wieku mi mówi że ja się nie wyszalam bo za wcześnie dziecko. Mi wystarczy szaleństwa ;)

Diabliczka Ty też chyba w jednym pokoju z synkiem? A jak później?

Co do karmienia : Nika ja dokładnie jak Ty tak ok miesiąca piersią później ze 2 mies ściąganie nawet w nocy+nutriton ale mnie to wykanczalo a refluks się nie zmniejszal.
A butelkę na noc czyli po prostu bebilon dawałam w sumie praktycznie od samego urodzenia. I teraz mam taki sam plan a co będzie życie pokaże. Przez cały dzień piersią a wieczór należy do męża kąpiel +karmienie butelka. Ja w tym czasie odciagalam swoje i siup do zamrażarki na zapas i wtedy razem spać do rana :) a tak bez tego bebilonu i ja się meczylam i mały nie dosypial bo budził się głodny. Dla mnie to sprawa wyłącznie rodziców jak karmią i niczego nie potepiam ale zdaje sobie sprawę że mleko matki niesie dużo dobrego dla dziecka z tym że wystarczy nawet butelka dziennie aby te korzyści były. Więc pociagne ile dam radę a potem te zamrożone akurat będzie.
No i u mnie kwestia tego że od października ruszam co 2 weekend do szkoły to zapas się przyda.

Martini nie znam się :/ ale ja tsh miałam 2.26 i gin mówi że w porządku

Dziewczyny ja zamiast nas morze to so szpitala - moze któraś chetna przejąć rezerwacje na nasz termin 1-8 sierpnia poniżej link do miejscówki szczegóły dla zaintersowanych - dodam tylko ze chodzi o apartament dwupokojowy z dwoma podwójnymi łóżkami w sensie kanapa i łóżko i z aneksem kuchennym - podeśle tez dokładnego linka z tym ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Keejti łóżeczko stoi nieużywane około roku. Takie składowisko rzeczy a odkąd dowiedziałam się o ciąży to już nie skladalismy. Starszak ze mną w łóżku a młody w łóżeczku będzie
Gaga no szok ja idą nowe miesiące
Em ka o masz a co się stało??? Napisz szybciutko
Ja bym chętnie skorzystała ale wyjeżdżam do rodziców w tym okresie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry