reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros mi też tak co do norm poziomu glukozy mówili ale już zglupialam co w ciąży jest inaczej a co nie [emoji6]
A no dopada Cię i w sumie nic przyjemnego no ale dobrego hehe [emoji2]

Muszę pochwalić się Wam moim pierworodnym (1,5roku) [emoji2] kupilismy mu "dorosłe" łóżko i od razu czyli 2 noce już śpi w nim sam a dodatkowo śpi pierwszy raz sam w pokoju i chyba bardzo mu się spodobało bo wczoraj sam poszedł do łóżka wieczorem i sobie zasnął [emoji2]

A tu tak dla pocieszenia[emoji23]

1469079515786.jpg

Załączniki

• 1469079515786.jpg
    1469079515786.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Aob sama prawda :)
Gratulacje dla synka, mój co prawda śpi bez boku łóżeczka od 7 mies i w swoim pokoju ale też ładnie od początku zasypial

Princeseczka jak masz okazję na prezent dla chrzesnicy to chyba mogę polecić lampkę Cloud b dwie moje koleżanki maja i obie zachwycone. To jest przytulanka która w skorupie ma projektor z konstelacja gwiazd. Zobacz na biedronke. Ponoć super na samodzielne spanie.
Miałam plan kupić Julkowi żółwia podwodnego na przeprowadzkę ale ze nie bał się od początku to dostanie od Natalii jak się urodzi :)

A właśnie jak tam u Was z prezentami dla dzieci na narodziny?

Miłego dnia!
Ja mam dziś w końcu męża w domu to odpocznę mam nadzieję :)

Dzień dobry wszystkim! Zrzęda się ze mnie robi w ciąży, wczoraj miałam wizytę a dziś już chce następną a to za miesiąc. Zamiast się cieszyć to zamartwiam się bez powodu.
Dzisiaj zamówię może rożek dla Małej a od znajomej dostanę leżaczek-bujaczek,strasznie się cieszę bo planowałam już go kupić.
Miłego dnia!

Dziewczyny jestem w szoku
Siostra cioteczna zaprosila nas dzisiaj na chrzciny, ktore odbeda sie w najblizsza niedziele o_O wyobrazacie to sobie? Przepraszala ze wie, ze jest pozno ale mieli zawirowania...

Kejtii-dziekuje :-) Chrzesnica w styczniu bedzie miala urodziny albo wczesniej na swieta jej ja kupie :-)

Ostatnia edycja:
Princeseczka to średnio ładnie z ich strony zapraszać w ostatniej chwili. Przecież mogło jedno z nich przyjechać i zaprosić a nie tak zapraszać "5minut przed"

Mój mąż ogląda shopping Queen.. Jak zaczarowany
Princeseczka no świetne są te lampki i nie aż takie drogie.
Hmm ciekawe co to za zawirowania bo bym zrozumiała gdyby dziecko np było chore i na ostatnią chwilę robili na szybko albo chociaż wcześniej zaprosili przez tel a zaproszenie pozno
Ale jak taki kaprys to bardzo nieładnie

Nie mam pojecia co to za zawirowania... akurat tak sie sklada ze moj brat ma byc chcrzestnym ale jego poprosili juz z miesiac wczesniej... caly czas bije sie z myslalami co zrobic...isc czy nie isc... przeciez w koperte tez trzeba wlozyc. o 11 jest msza pozniej obiad w restauracji. Moj maz podejrzewa ze moze ktos im odmowil i chca zalatac te "dziure" albo moze restauracja ma wymogi odnosnie ilosci osob ze np.nie robia chrzcin na mniej niz X osob..

A nie wiesz czy inna rodzinę w takiej samej linii jak Wy zapraszali czy tylko bliższych? Będziesz miała jasna sytuacje. Myślę że jak się nie zdecydujesz to nie mogą mieć tego za złe

reklama
Kejtii- tak sie skalda ze tylko ja z bratem jestesmy rodzenstwem ciotecznym...
Pewnie bysmy nie poszli gdyby nie to ze oni przyszli na nasze wesele mimo zaloby... jej matka nie przyszla, ani jej brat a oni przyszli. Maz mowi zeby isc. 300zl to minimum trzeba wlozyc ale mam ochote wsadzic 200 za to ze tak pozno. Wiem ze teraz jestem poddenerwowana i moge myslec irracjonalnie...:growl:

Do góry