reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob wlansie słyszałam o rozchodzenie się miednicy, czy to jest groźne? Ja i tak mam szerokie biodra :O

Dziewczyny a tak dokładniej o co chodzi z wiesiolkiem ? Jeśli to naprawdę pomaga to może sama też zakupie, i będę spokojniejsza o porod bo póki co spędza mi sen z powiek...

Milia ja do szpitala też nie życzę sobie gości, dla mnie to czas na odpoczynek. Tylko mąż i mama ale nie wierzę że tesciowa nie będzie się pchać, dlatego biorę pod uwagę poród w mieście oddalonym o 40km, bo oni nie mają jak dojechac. Ja dam radę dojechać a nie ma tragedii droga jest super, a perspektywa spokoju kusząca...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros jakie poświęcenie oby teściowej uniknąć :)

Karola dużo już masz a jaki wózek?

Milia ja to Cie podziwiam za tą wytrwałość i takie długie spacery :) ja siedzę tylko przed tv i zamulam nawet na spacer nie chce się iść.

Diabliczka u mnie też bez obiadu:d tzn najadlam się chipsów a potem zrobię frytki - nie krzyczcie :)

Na szczęście u mnie jeszcze dziś a jutro i piątek mój ma wolne. W sobotę idę na babski wieczór do kuzynki to trochę się rezerwę w koncu:)

Milia, ja średniego wzrostu 164 a mąż prawie 190 także różnie może być. Cóż będę szukać takich paczek używanych żeby było jak najwięcej większych ubranek a te mniejsze dokupie nowe.

Kejti, byłam ostatnio w komisie. Kupiłam Tako Jumper 3w1 za 600 zl. Wygląda jakby go nikt nie używał. Sprawny i kolor jak nowy...

Karola, no to może być dziecko z tych dłuższych :) Ale wiesz co, ja w domu to miałam i ciuszki na 50, bo koleżanka mi pożyczyła, ale w szpitalu tylko 62, a Małgosia 51 cm i spoko było, trochę tonęła, ale łatwiej było założyć :)

Keejti, nie wychodzę codziennie na tak długie spacery, no co Ty, mi też się nie chce :D
Ostatnio na takim długim byłam dokładnie 2 tygodnie temu. Tak to koło domu się przechadzam. A jutro muszę do przychodni i pogoda ma być ładna, więc wolę iść na dłuższy spacer niż taxi brać, dźwigać Małgosię z fotelikiem i kasę wydawać. Nie jeżdżę autem. Muszę się kiedyś przemóc, ale jakoś nie mogę.
A z powrotem mam 2 km do Rossmanna, to tam sobie pójdę i mąż po pracy nas odbierze :) Potem bez wyrzutów sumienia będę mogła zjeść jakąś czekoladę albo pizzę :D

O milia dobry tok myślenia z tą pizza :) mi się nie chce chyba ze względu na schodzenie z góry, jestem przekonana że w domu byłabym non stop na podwórku. Może kiedys:) w sierpniu będziemy toczyć rozmowy na ten temat.

Karola no cena dobra a nie balas się używanego fotelika?

Kurczę, chciałam teraz nagrać małego jak szaleje ale oczywiście jak włączyłam kamerę to sie uspokoił[emoji12] A tak fajnie brzuch skakał[emoji1]

Jeszcze oczywiście mam zachcianke. Konkretnie mam okrutną ochotę na hot doga. Ech, ciąża[emoji12]

Karola ja dzisiaj miałam hot-doga na drugie śniadanie, bagietka,parówka do tego sałata, pomidor, ogórek i dużo keczupu z majonezem, mniam :) specjalnie rano poszłam do tesco po bagietkę :p
Ja też wybrałam wózek tako moonlight :)

Kejti ja uwielbiam czipsy i frytki ale odkąd P robi większe zakupy to mi nie kupuje bo niezdrowe :/

reklama
Hej dziewczyny. To sie nazywa szczescie. Dzis robilam krzywa cukrowa no i odbieram wynik a tu dwie wartosci, na czczo i po dwoch godzinach. Zgubili gdzies po godzinie! Do tego gin kazal koniecznie powtorzyc jesli nie znajda probki bo na czczo wynik 112 a po dwoch h 98. Ze tez akurat to musieli zgubic [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry