linka1985
Fanka BB :)
Linka-napisz jakie byly reakcje na Twoje "zakazy" dotyczace wizyt
U mnie to bylby foch po calosci...a przy okazji pewnie klotnia z mezem ..:-)
Pri ceseczka zrobiłam to po porodzie z maxem 3 synem poinformowała wszystkich ze źle się czuje i nie w głowie mi wizyty bo nawet z łóżka nie wstanę , mój foszyl ale ze jest wygodny stwierdził że mam rację bo mu wytłumaczył ze jak chce to może robić kawkę itd no i sprzątać na bieżąco ... Jak kogoś chciałam to dzwoniłam i zapraszam tyle ...
Jak urodziłam czwartego to już się nikt nie wychylil hi hi a jak mój chce pepkowe wypić to owszem ale absolutnie u nas niech idzie do matki hahaha albo do mojej .
Kurczaki nawet nie wiedziałam że teraz można piekarnik w kuchence właczyc na daną godzinę hahaha i czas zacofanie jestem oj ułatwi mi życie moja kuchenka
jeszcze okap mi został do zamontowania i czekam na brata i oczywiście go niema jest tylko wtedy jak czegoś potrzebuje eh co za człowiek ... ale widzę ze do klatki wchodzą montować kuchnie na wymiar chyba ich zaczepie czy mi przewiesza jedna półkę i zamontowanie okap
Aob ja mam to samo mój stwierdził że zachowuje się i sape jak przed porodem , mi się zdaje że kolejne ciążę porostu dają znać o sobie ...
Dziewczyny ja juz według tych lekarzy w Krk jestem w 27 tygodniu i niedługo wkroczenie w 3 trymestr a brzuch jak to siostra moja określiła mi wisi hahaha bardzo nisko , no i mam już często skurcze przepowiadajace .. ostatnio lekarz mnie nie badał wiec nie wiem co i jak tak ale czuje jak Napiera młody na ujście , mnie badać nie będą bo 4 w tych tygodniach miałam rozwarcie juz niby tam przez brzuch badają ale to nie miarę jest chyba
Ostatnia edycja: