reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mila robiłam we wtorek i spodziewałam sie ze bedzie juz ponad 10 tys ale wg jakiś kalkulatorów jest w normie bo od 4 do 8 wzrosło 3 razy , wiec mimo wszystko staram sie nic dobrej myśli choć w ponidzierzialek juz wiem ze chyba zniosę jajko
W poniedziAłek idziesz do lekarza ?

Ja myślę że będzie dobrze :) jakoś tak spokojna w kwestii twoich obaw jestem :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nessi ok najważniejsze ze jej ufasz :)

Mila dziekuje ;*

Tak juz w pon te dwa tygodnie to dla mnie katorga hehe :) s poprzednich ciążach latałam cześciej ale wiecie jak jest pierwsze dziecko poronienie zagrażające ...

Teraz sie cieszę z tego ze krwiaków nie było widac . Acha wlasnie a któraś x Was brała acard przed ciaza ? Bierzecie dalej?

Nessi ja też często nie zgadzam się ze swoją lekarka Ale muszę jej ufać, nigdy jeszcze nie było tak żeby zbagatelizowala jakiś objaw.

Ale trochę kasy jej też place, i to też szanuje. Kazała mi odwołać wizytę w ten piątek bo jeSzcze za szybko A szkoda pieniędzy wydawać bo się przydadzą na inne rzeczy. Wydaje mi się ze teraz Pani doktor wierzy ze Bedzie dobrze.

Nessi ja też często nie zgadzam się ze swoją lekarka Ale muszę jej ufać, nigdy jeszcze nie było tak żeby zbagatelizowala jakiś objaw.

Ale trochę kasy jej też place, i to też szanuje. Kazała mi odwołać wizytę w ten piątek bo jeSzcze za szybko A szkoda pieniędzy wydawać bo się przydadzą na inne rzeczy. Wydaje mi się ze teraz Pani doktor wierzy ze Bedzie dobrze.

Moja też mi kazała przeniesc wizytę na późniejszy termin, powiedziała, że to bez sensu teraz do niej przychodzić :tak: Dała mi też swój prywatny telefon w razie problemów, :tak: a przecież nie musiała prawda ? Będzie dobrze .. najlepszym lekarstwem jest efekt placebo - pozytywne myślenie :)

lena26 - jak tam ?

reklama
Do góry