reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny. Moze pomozecie:-) kolezanka miala robione usg w 23 tyg.i gin powiedzial ze wszystko ok, z tym ze w opisie badania dodal : rog tylny komory bocznej 7 mm. Naczytala sie rzeczy z neta i teraz panikuje. Czy ktoras z Was miala poszerzone te komory? Co prawda chyba u niej jest jeszcze w normie ale tylko jedna i martwi sie ze moze urosnac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej i u nas małe malowanie pokoju dla dzieci... ale wczoraj wieczorem trochę przygotowaliśmy a teraz ja zainstalowalam się z małym u babci a mąż walczy...

Mama czwórki podziwiam... mi starczyło zabezpieczanie gniazdek wynoszenie zabawek i innych pierdolek i poszłam spać..

Karoszczurek trzymam za Was kciuki [emoji11]

Basienka gratki dla siostry i przyjaciolki[emoji2] da radę na pewno a później tak jak Joasia pisze będą się razem fajnie bawić [emoji2] u mnie będzie 22mies różnicy a miało być 18 no ale wyszło jak wyszło... na wczoraj miałam termin...
A co to "kosniakowe"?

Keejti &&&&

Agulek niestety nie pomogę... oby było dobrze...

Edit.

Naszła mnie zgaga i parze a tu taki artykuł pokazał mi się na Fb[emoji1]

Link do: Zgaga w ciąży – jak sobie z nią radzić? / Porady matek Canpolu / Strona główna - Canpol babies

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

My z moim Kuba szukamy od soboty auta 7 osobowego z gazem i tragedia poprostu chyba będziemy jeszcze zbierać pieniądze :( ale szkoda mi wydać nie wiadomo ile a za trochę może się okazać że jakiś niewypał z zakupem ...

Kosiniakowe to 1000 zł przez pierwszy rok życia dziecka coś ala zasiłek macierzyński gdy matka nie otrzyma zasiłku z ZUS , naprzyklad uczy się bądź jest zarejestrowana w urzędzie pracy ....
wiem tyle ze moja siostra nie dostała bo kolidowalo z opieką na chore dziecko , do opieki nad dzieckiem musiała się wyrejestrowac z urzędu pracy , a przy Kosiniakowe jest wymagane zaświadczenie z up

Hej, hej :-)
Kejtii-Ty juz prwnie po wizycie. Daj znac jak poszlo.

Linka-wspolczuje wybierania samochodu...my tez sie za czyms w kombi rozgladamy, ale nie ma nic ciekawego...

Ja dzisiaj porozkladalam ubranka rozmiarami. Jutro umowilam sie jeszcze z jedna mamuska i tak mysle ze albo jutro albo we srode bede prac.
Dzisiaj wizyta o 17.15. Nie chce mi sie isc. Maly sie rusza, a to mnie niesamowicie uspokaja...mam maly stresik ale nie jest najgorzej. Jeszcze musze sie do porzadku doprowadzic tam na dole. To dopiero bedzie wyzwanie ;-)

Princeseczka trzymam kciuki za wizytę, w którym jesteś tyg.? My też myślimy aby sprzedać nasze 2 trzydrzwiowe i kupić jedno większe kombi ale nie jest łatwo coś znaleźć.

Magdalena- u nas dzisiaj 24+5 dni, czyli koncowka 25 tygodnia. Ale moje samopoczucie daje wiele do zyczenia dzisiaj :-/ w glowie mi sie strasznie kreci az mi niedobrze :-( W nocy znowu skurcz lydek i dodatkowo ucisk na pecherz powodujacy dyskomfort podczas wizyty w wc :-/ no to sobie ponarzekalam :-D

Dziewczyny z autami to nie jest takie hop siup my szukaliśmy prawie kwartał tak mega intensywnie ... Zanim znaleźliśmy .

Alw
Mam dzis lenia i głowa mnie cos boli... Młody zasnął to moze ide tez sie położyć .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Uff w końcu mogę usiąść.
U mnie super wada co prawda się pogorszyła ale jeszcze czekam ze zmianą szkieł bo może się jeszcze pogorszyć ale za to jaka poprawa z resztą ciśnienie książkowe siatkówka też wszystkie badania super. Na razie wszystko na dobrej drodze do sn. Zadecyduje badanie dna oka w październiku no i stan blizny.

Agulek u mojego Julka był poszerzony, zaraz pogrzebie w papierach to powiem na jakim etapie, ale nic nie robilismy i się unormowalo to nic groznego

Dziewczyny pochwalcie się po malowaniu :)

Ja też właśnie wstawiam ostatnia pralkę ciuszków i już będę mogła sobie spisać czego brak

Do góry