emalkadream
Fanka BB :)
Mamo czwórki współczuję remontu to jeszcze przede mną. Na szczęście tak nagadalam mężowi że do tego potrzebny jest fachowiec że wyszło tak jakby sam to wymslil [emoji23] niech sobie żyje w tej świadomości. Stwierdziłam że wolę już komuś zapłacić za malowanie i szpachlowanie ścian gdzie zrobi to Max w tydzień a mój mąż pewnie ze 3 tygodnie by na to zmarnował. A mam 3 pomieszczenia do odmalowania i chcemy jeszcze drzwi wejściowe wymienić.
Ciasta super,ale ja nie piekę bo później sama zjadamy całe. Mój mąż mało ciastowy zje kawałek albo i nie. Jeszcze jak do praacy chodziłam to mogłam zanieść a teraz to jak mam chcice to kupuję jedno w cukierni [emoji6]
Jutro jedziemy na chrzciny. Tylko że to małe wesele będzie z tego co usłyszałam ile ma być osób.
A w poniedziałek nad ranem jedziemy nad morze do Łeby decyzja zapadła. Oczywiście mam jakieś obawy ale co tam badanie w porządku lekarz pozwala. A jak ma się coś dziać to się i tak wydarzy (oby nie)
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciasta super,ale ja nie piekę bo później sama zjadamy całe. Mój mąż mało ciastowy zje kawałek albo i nie. Jeszcze jak do praacy chodziłam to mogłam zanieść a teraz to jak mam chcice to kupuję jedno w cukierni [emoji6]
Jutro jedziemy na chrzciny. Tylko że to małe wesele będzie z tego co usłyszałam ile ma być osób.
A w poniedziałek nad ranem jedziemy nad morze do Łeby decyzja zapadła. Oczywiście mam jakieś obawy ale co tam badanie w porządku lekarz pozwala. A jak ma się coś dziać to się i tak wydarzy (oby nie)
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom