reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dorota dlatego ja się tak cieszę z mdłości :-) i jak przez pół dnia ich dziś nie miałam to byś leki stres..wiem wiem głupie... a później nagle tak mi się wszystko uniosło, że zostawiłam wszystko jak stałam i biegłam do WC :-)!!

Mi się mdłości zaczely równo tydzień po planowanej miesiaczce. Ale to mdłości takie ze zjem i spokój. Ale dziś parę razy miałam kryzys. W windzie jechała ze mną taka śmierdząca Pani ze byłam bliska zwymiotowania jej na buty, a jak wysiadla i szłam za nią i podmuch powietrza poszedł przy otwieraniu drzwi to aż się obrocilam. :/

Dorota mnie dziś też kluja jajniki na zmianę. A mogę zapytać Ciebie co lekarze mówią apropo 4Cc?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Myślę , że z żadnej z nas nie można się śmiać czy coś bo każda coś przeszła już w swoim życiu i się boi...normalne tak mi się wydaje :-)

Ni wlasnie nie dał mi ... Ale było widac jakby taki hm snieg w środku takie kropeczki ...ale w poprzednich nie pamietam tego pęcherzyka zoltkowego w środku nie było widac chyba jak h Ciebie ładnie

No nic co ma byc to bedzie ..

Przy pustym jaju płodowym podobno nie ma pęcherzyka żółtkowego ... jak jest ciążowy i żółtkowy ... bedzie ok
Możliwe. Ale wydaje mi się ze U mnie był A po prostu był wadliwy bo się zarodek z tej tarczki nie wykształcił. Jak znajdę zdjęcie to wrzucę. Ale od samego początku było źle. I koleżanka z pustym jajem też od początku była z ciąŻa do tylu.

Ni wlasnie nie dał mi ... Ale było widac jakby taki hm snieg w środku takie kropeczki ...ale w poprzednich nie pamietam tego pęcherzyka zoltkowego w środku nie było widac chyba jak h Ciebie ładnie

No nic co ma byc to bedzie ..
Em ka jakbyś nie zapytała o puste jajo to sam by nic nie wspomniał pewnie :) A w którym dokładnie tygodniu byłaś i pokrywało się w miarę?

reklama
Do góry