reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej Gosia bierz kwas foliowy powinno sie brać nawet przed ciaza :/ co za lekarze ;/
Dziewczyny z plamieniami odpoczywajcie ;*

Ja tez teraz biorę tylko kwas w poprzedniej ciazy tez dopiero od 2 trym brałam witaminy z zaleceni lekarza zreszta ;)

Nessi dobrze ze rozważasz zwolnienie moze te schody Ci nie sluza :*

Tekila praca to praca rzadko zdarzaja sie przyjaźnie ...

Gosia przeciez możesz iść zrobić prywatnie betę skoro Xie tak to martwi ?

Gdzie Wy chodzicie do lekarzy ze nie maja usg? Ok ja jak idę z Medicover do NFZ to tam jesu w innym gabinecie ale nie ma problemu by zrobić ...

O żurek mmm musze poprosić moja mamę by zrobiła moze w sobotę dzis sie obrażałam zupa grzybowa :)

Milagros alw miałaś zarodek w ogole ?

Nessi niestety dużo jesu takich dermatologów !

reklama
Hej Gosia bierz kwas foliowy powinno sie brać nawet przed ciaza :/ co za lekarze ;/
Dziewczyny z plamieniami odpoczywajcie ;*

Ja tez teraz biorę tylko kwas w poprzedniej ciazy tez dopiero od 2 trym brałam witaminy z zaleceni lekarza zreszta ;)

Nessi dobrze ze rozważasz zwolnienie moze te schody Ci nie sluza :*

Tekila praca to praca rzadko zdarzaja sie przyjaźnie ...

Gosia przeciez możesz iść zrobić prywatnie betę skoro Xie tak to martwi ?

Gdzie Wy chodzicie do lekarzy ze nie maja usg? Ok ja jak idę z Medicover do NFZ to tam jesu w innym gabinecie ale nie ma problemu by zrobić ...

O żurek mmm musze poprosić moja mamę by zrobiła moze w sobotę dzis sie obrażałam zupa grzybowa :)

Milagros alw miałaś zarodek w ogole ?

Nessi niestety dużo jesu takich dermatologów !
Chodzi Ci o poprzednia ciążę czy teraz ?

W poprzedniej nie. Tylko tarczka zarodkowa Ale to też nie do końca było widać czy aby na pewno to to. Bo tylko taka mała plamka była.

Teraz dopiero 18.03 się dowiem.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nie no wlasnie o to puste jajo płodowe pytam , a robiła któraś betę przy tym czy rośnie wtedy czy nie ? Ka to mam stresa
Em ka chyba rośnie Ale bardzo nieznacznie. Nie robiłam nigdy bety tak żeby porównać. Po poronienia tylko żeby sprawdzić i wynosila 21,coś tam, nie pamiętam po przecinku cyfr. Ale jak widzisz maleństwo. ;)

Widzę że nie tyłka ja sobie wkrecam głupoty. U mnie pół dnia bez mdłości, aż zaczęłam głupio myśleć, jakiś czas kulo mnie po lewej stronie, ale jest lepiej i od kilku minut delikatne mdłości, ech wy się boicie pustego a ja ze nagle coś się złego z fasolka wydazy, ale wierzę bardzo że skoro Bóg dał mi to dziecko, żywa ciążę to wystarczy mu zaufać i będzie dobrze, ja to wolę mieć mdłości wtedy spokojniejsza jestem ;-)

Ja biorę kwas foliowy, witaminy ( w każdej ciąży brałam od początku) magnez i żelazo.

Na tarczycy się nie znam

Acha ... Bo dobra to jestem dobrej myśli w takim razie ...
Spokojnie :) nie denerwuj się. I nie nakręcaj się :) ja czułam ze z ciąża jest coś nie tak. Po prostu tak z siebie wiedziałam. Ale obawy każdy ma, ja co trochę biegam do łazienki i sprawdzam czy nie plamie.

reklama
Ja w tej pierwszej ciazy tez czułam ze jesu nie tak , a teraz mam obawy bo jak bie było zarodka ostatnio - a jeszcze tak wczesny etap ze mogłoby nie byc oczywiście zapytałam lekarza czy to moze oznaczać puste jajo płodowe odpowiedział ze tak tez moze byc i stad ten stres pewnie gdyby powiedział ciaza wyglada ok jak na ten moment to bym sie nie martwiła /) jestem dobrej myśli :) przy synu tez byłam :) ale sie stresuje ... No cóż ... :) choć wole sie stresować pół ciazy a potem urodzić zdrowe wesołe dziecko :)

Do góry