reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
ja zawsze miałam ochotę na słodycze potrafiłam cała czekoladę w ciagu kilku minut wciągnąć, a teraz całkowicie mnie od słodyczy odrzuciło... :)
c55fyx8dib2p6jls.png

Ale napisalyscie. :)

Brzuch mnie odpuścił Ale spałam 2H bo najpierw nie mogłam się ułożyć.

Witam nowa mamusie. :)
Dziewczyny A ja stwierdzili wam problemy z tarczyca ? Rozumiem że badanie tsh Ale jaki był jego wynik? I czy to tylko takie badanie wam robili?

Co do pustego jaja płodowego. Moja ciąża w 6t4d jak dobrze pamiętam była tydzień młodsza. Za tydzień poszłam to urosła tylko o parę dni pojawiła się tarczka zarodkowa Ale już przed tym plamilam. Na kolejnej tydzień albo dwa pozniej już Kosmowka się odklejala.
Objawów jakichś nie miałam Ale czułam ze coś nie tak.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Tekila mnie też wiecznie pytają kiedy wrócę. Olej to nie ma sensu się denerwować.

Nessi weź zwolnienie może na tydzień co? Dla swojego komfortu psychicznego będziesz się lepiej czuła.
Trzymam kciuki za Ciebie :*

A co do kwasu ja brałam od miesiączki w lutym więc te dwa tygodnie przed zajściem w ciążę :)

reklama
Do góry