reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka nie słyszała wiesz jak w kuchni , a to się coś myje o to coś , ja zamykam zawsze na klucz drzwi z tym ze klucz w drzwiach zostawiam to tez nie jest dobre ... dzieci potrafią wszystko rozpracowac . W tamtym roku uczyłam dzieci siedzieć w swoim pokoju i zakupilam bramke zabezpieczająca żeby nie wyłazily i z nią tez dały sobie rade po kilku godzinach sami otwierali.

Magdalena ogromne gratulacje ;)

reklama
Dziewczyny, a mam pytanie odnosnie Waszych rocznic slubu. Juz niebawem nasza pierwsza rocznica slubu czy Wy w zwiazku z tym przygotowywalyscie cos dla swoich mezow? Myslalam o Albumie ze zdjeciami z naszego slubu, wesela i pleneru bo oprocz fotoksiazki nie mamy zadnych namacalnych zdjec z tego dnia.

z nas to tacy romantycy ze żadnych naszych rocznic nie obchodzimy :p ja w tym roku przypomnilam o niej niecałe dwa mies po i to tylko dlatego, bo kolezanka zapytala :D

Iza&&&&&&&&& kciukasy za jutrzejszą wizytę.

Magdalena- witaj, pisz jak najczęsciej.

Princeseczka- mój niestety notorycznie zapomina o wszelakich rocznicach... Przypominam mu wcześniej, ale i tak jakoś do tego słabo podchodzi. Pogodziłam się z tym i po prostu też przestałam zwracać uwagę i po prostu ich nie obchodzimy jakoś specjalnie, co 3 rok jakieś kwiatki dostanę i git;-) ;) Chociaż w tym roku we wrześniu minie 10 lat odkąd jesteśmy razem i to chciałabym jednak jakoś uczcić:happy2:

Dziękuję za miłe przyjęcie :)
Basienka tak już wybrane, będzie Ala.
Martini fajnie spotkać na forum kogoś "bliskiego", szpital masz już wybrany? Ja myślę o starym Madurowiczu na Wileńskiej.
Princeseczka u mnie z ostatniej miesiączki wychodzi 30 październik, a z usg 3 listopada.

U nas intensywne dni na dworze w basenie także prawie zero czasu dla siebie. Zjarałam się już jak nie wiem co ale mi zawsze mało bo jak to...
Poza tym dostaliśmy meble kuchenne używane od ciotki także sobie zmieniliśmy i czeka mnie jeszcze układanie wszystkiego w półkach. Musimy jeszcze dorobić blat na krojenie i będzie w miarę ale to za chwilkę . Wczoraj u mnie cały dzień padało także nawet nie wyszliśmy na spacer a miałam taką ochotę abyśmy wszyscy razem poszli no ale...
Dzisiaj troszkę chłodniej ale nie zimno. Mały usnął a ja bym coś zjadła bo glodeķ się domaga . Dzisiaj zaczynam 23 tydzień i w miarę się czuję,chociaż tak mnie w nocy skopał Sz że musiałam iść do 2 pokoju nad ranem bo już nie mogłam. Dziwna ta noc była. ..sny i brak snów :/ zabieram się za czytanie Was :*
1467639385-1d1mld.jpeg
1467639396-1d1mld.jpeg
1467639407-1d1mld.jpeg

1467639418-1d1mld.jpeg

1467639490-1d1mld.jpeg

1467639513-1d1mld.jpeg

Magdalena to fajnie ,ze juz wiesz jaka plec :) Nam sie ciagle nie chce pokazac maluch , w czwartek mam wizyte zwykla, a w pt polowkowe , wiec mam nadzieje ze cos sie dowiemy :p Powiem Ci ze gdyby nie to ze juz kiedys mialam zabieg na torbiele w Madurowiczu pewnie bralabym go pod uwage, ale ze mnie troche tam olali, w dodatku zabrali sie troche jak za swiniaka to juz skreslilam :) pozniej bylam w CZMP i mam porownanie miedzy jednym a drugim zabiegiem. Ja biore pod uwage Salve lub Medeor. W sumie zastanawialam sie kiedy dr zacznie ze mna rozmawiac apropo miejsca porodu :) a lecze sie tez w Salve.

Aob66 wracaj szybko do nas!
Milagros wspolczuje boli, troszkę cie rozumiem bo mnie już chwyta rwa kulszowa, miałam w poprzedniej ciąży tez, najpierw dół pleców potem noga...
Agulek powtórzę znowu jak to dobrze mieć faceta lekarza :)
Jostyna masz wielkie serce i wyrozumiałość, podziwiam i zazdroszczę, mężowi przejdzie i jeszcze cie przeprosi i podziękuję
Mialam giga smaka na zapiekanki, zrobilam i były pyszne mała rzecz a cieszy :)
I ciągle cola mnie wola ze tak zrymuje ;)
Mama czworki rozumiem cie doskonale a teraz jak odczuwasz ruchy?
K8sad jestem ciekawa jakie to uczucie jak się ma dwóch brzuszkowych ;)
Rozpychajace :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie też ta ciąża jest najgorsza pod względem rozciągań i bóli brzucha. Czasem ból przy obracaniu się z boku na bok jest taki jakby mnie ktoś ogniem przypalał. Podobnie jest przy kaszlu, czy jakiś bardziej gwałtownych ruchach.Nie wiem, czy to więzadła tak się naciągają, czy ból blizny. Od 2 miesięcy praktycznie noc w noc jest to samo.Mój organizm też chyba daje znaki, ze ma dosyć ciąż.;-) ;)
A gdzie czujecie kopniaki? U głównie z prawej strony są odczuwalne, niedaleko od spojenia.
Mnie zaczyna boleć wszysko. Dzieci sa bardziej po lewej stronie i z tej strony bardzo bolą mnie żebra. jak sie prostuje aby nie bolały to boli kręgosłup. :/ Zaczynam 5 miesiąc. Co to będzie w 9?
Spanie w nocy to masakra. Ciężko mi przekręcić sie z boku na bok.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry