reklama
NeSSi
Moderatorka
Jak wróciłam do domu plamienie ustało yupiiiii Trzeba zawsze mieć nadzieję .. jeszcze tylko przetrwać jutrzejszy dzień w pracy i chyba pomyślę o zwolnieniu, bo to znowu tylko w pracy się dzieje ...
Agulek slonecznko bardzo mi przykro Staraj się jednak nie denerwować
Agulek slonecznko bardzo mi przykro Staraj się jednak nie denerwować
katerineczka
Fanka BB :)
tekila85
Hej.. Kurczę a ja się dziś posprzeczałam z koleżanka z pracy..choć mnie tam nie ma fizycznie...ech... wszyscy wiedzą, że nie ma mnie do 14 marca a później nie wiem bo skąd mam wiedzieć co będzie...a ona dziś chce widzieć kiedy wrócę i czy w ogóle wrócę... Ani z niej dyrektorka ani kierownik... jak jej napisałam, że nie wiem przecież i o co w ogóle chodzi..to że o zastępstwa..no pytam czy coś jest nie tak no dyrektorka wie, że mnie nie ma i tak dalej...a ona foch , że jak nie wrócę to muszą za mnie kogoś dać Chi świetlicy na stałe... Kurczę blade złość mnie wzięła...Niby moja dobra koleżanka a nie rozumie, że sama nie wiem... specjalnie problemu nie na, że jestem na l4 bo wiem to a ktoś od mnie żąda po 5 dniach l4 delegacji do końca roku....wrrrrr....
Sorry musiałam się wyżalić..
Sorry musiałam się wyżalić..
Priinceseczka
Tak mialam robione usg aby potwierdzic ciaze bo beta zrobiona 2 dni wczesnien wykazywala 598 i jak pokazalam ginkowi wynik to powiedzial ze na usg juz moze byc cos wodac i byl pecherzyk. Tak mialam plamienie co prawda byly to tylko dwie plamki czerwone na bieliznie po nocy no ale byly. Ale na wizycie wziernik byl juz czysty
Ostatnia edycja:
Zazdroszcze Ci! [emoji7]Tak mialam robione usg aby potwierdzic ciaze bo beta zrobiona 2 dni wczesnien wykazywala 598 i jak pokazalam ginkowi wynik to powiedzial ze na usg juz moze byc cos wodac i byl pecherzyk. Tak mialam plamienie co prawda byly to tylko dwie plamki czerwone na bieliznie po nocy no ale byly. Ale na wizycie wziernik byl juz czysty
Mnie to martwi ze nie mam tej bety zrobionej, kurde no, jaki to problem bylo zaznaczyc na skierowaniu i zrobiliby mi odrazy razem z tsh
Jeszcze piersi mnie przestaly bolec tak nagle
Joasia_1986
Ja kwas foliowy też biorę od dawna, choć może nie jakoś codziennie (teraz już codziennie), a mojej koleżance ginka przepisała jakiś super przyswajalny tylko na recepte. Naturalny wyciąg z pestek pomidorów. Mówi, że czuje od razu lepsze ukrwienie i nie jest jej zimno jak zawsze (bo ona wiecznie lodowata jest).
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kwas foliowy można brać już nawet kilka tygodni przed zajściem w ciążę ;-)
Tekila staraj się nie przejmować koleżanka i praca, Luz nie ma cie tam więc Wdech i Wydech ;-)
Mnie kuje po lewej stronie, czasem jakby jajnik, czasem wyrzej, pół dnia bez mdłości hmmm, wzięłam więcej magnezu i leżę
Tekila staraj się nie przejmować koleżanka i praca, Luz nie ma cie tam więc Wdech i Wydech ;-)
Mnie kuje po lewej stronie, czasem jakby jajnik, czasem wyrzej, pół dnia bez mdłości hmmm, wzięłam więcej magnezu i leżę
reklama