reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Jak wróciłam do domu plamienie ustało yupiiiii :D Trzeba zawsze mieć nadzieję .. jeszcze tylko przetrwać jutrzejszy dzień w pracy i chyba pomyślę o zwolnieniu, bo to znowu tylko w pracy się dzieje ...
Agulek slonecznko bardzo mi przykro :( Staraj się jednak nie denerwować

Hej.. Kurczę a ja się dziś posprzeczałam z koleżanka z pracy..choć mnie tam nie ma fizycznie...ech... wszyscy wiedzą, że nie ma mnie do 14 marca a później nie wiem bo skąd mam wiedzieć co będzie...a ona dziś chce widzieć kiedy wrócę i czy w ogóle wrócę... Ani z niej dyrektorka ani kierownik... jak jej napisałam, że nie wiem przecież i o co w ogóle chodzi..to że o zastępstwa..no pytam czy coś jest nie tak no dyrektorka wie, że mnie nie ma i tak dalej...a ona foch , że jak nie wrócę to muszą za mnie kogoś dać Chi świetlicy na stałe... Kurczę blade złość mnie wzięła...Niby moja dobra koleżanka a nie rozumie, że sama nie wiem... specjalnie problemu nie na, że jestem na l4 bo wiem to a ktoś od mnie żąda po 5 dniach l4 delegacji do końca roku....wrrrrr....
Sorry musiałam się wyżalić..

Mialas robione usg tak wczesnie? Dlaczego dostalas luteine? Mialas plamienia? Ja tak panikuje po ostatniej ciazy :(

Tak mialam robione usg aby potwierdzic ciaze bo beta zrobiona 2 dni wczesnien wykazywala 598 i jak pokazalam ginkowi wynik to powiedzial ze na usg juz moze byc cos wodac i byl pecherzyk. Tak mialam plamienie co prawda byly to tylko dwie plamki czerwone na bieliznie po nocy no ale byly. Ale na wizycie wziernik byl juz czysty

Ostatnia edycja:
Tak mialam robione usg aby potwierdzic ciaze bo beta zrobiona 2 dni wczesnien wykazywala 598 i jak pokazalam ginkowi wynik to powiedzial ze na usg juz moze byc cos wodac i byl pecherzyk. Tak mialam plamienie co prawda byly to tylko dwie plamki czerwone na bieliznie po nocy no ale byly. Ale na wizycie wziernik byl juz czysty
Zazdroszcze Ci! [emoji7]
Mnie to martwi ze nie mam tej bety zrobionej, kurde no, jaki to problem bylo zaznaczyc na skierowaniu i zrobiliby mi odrazy razem z tsh :(

Jeszcze piersi mnie przestaly bolec tak nagle :(

Ja kwas foliowy też biorę od dawna, choć może nie jakoś codziennie (teraz już codziennie), a mojej koleżance ginka przepisała jakiś super przyswajalny tylko na recepte. Naturalny wyciąg z pestek pomidorów. Mówi, że czuje od razu lepsze ukrwienie i nie jest jej zimno jak zawsze (bo ona wiecznie lodowata jest).

Kwas foliowy można brać już nawet kilka tygodni przed zajściem w ciążę ;-)

Tekila staraj się nie przejmować koleżanka i praca, Luz nie ma cie tam więc Wdech i Wydech ;-)

Mnie kuje po lewej stronie, czasem jakby jajnik, czasem wyrzej, pół dnia bez mdłości hmmm, wzięłam więcej magnezu i leżę

reklama
Do góry