reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja dolaczam do jedzacych nie dla dwoch a za dwoje hehe :) ale to dzis dopiero bo w gorace dni nie jem prawie w ogole..

Naszlo mnie zeby wyprobowac nowe ciasto bez pieczenia :) jak sie uda to podziele sie przepisem :) teraz czekam az czekolada ostygnie.. ale bedzie mniam :D

reklama
Dziewczyny u mnie lepiej to nie była typowa biegunka tylko raz a porządnie tylko ból żołądka najgorszy , kiedyś pisałam ze tak mam , pytałam mojej gin i nic nie powiedziała tylko ze to nie związane z ciążą ... jutro przejdę się do rodzinnego nie jest to tragiczne bo od dłuższego czasu tak mam tylko przeraza mnie ból żołądka bądź też jelit ..

oj dzisiaj cały dzień jem i jem, nie dość że ogrooomny obiad, słodycze, lody to jeszcze i pizza...masakra. U nas troszkę słońce się schowało ale nic to nie pomogło bo nadal gorąco. Już nigdy w zimie nie będę narzekać, z dwojga złego lepszy chyba mróz.
Emalka - też mam czasem takie dni, że nie mogę zjeść od razu tylko tak na raty ale właśnie wtedy lepiej się czuje, tylko dziś nie mogę się tak powstrzymać przed jedzeniem.
Aob ale u Ciebie pyszności mmm.
Linka - idź do rodzinnego może coś zaradzi bo po co masz się tak męczyć. Może dzidziuś uciska Ci na coś? hmm?

Linka dobrze ze lepiej ale jesli moze byc jeszcze lepiej to moze rodzinny cos przepisze badz podpowie :)

A oto moje ciasto ktore "dochodzi" w lodowce :) jeszcze chwila i mam nadzieje ze da sie zjesc :)

P.S. na zywo jest bardziej wyrazne :)

1466965270-1d1mld.jpeg

Edit.

Ciacho wyszlo wiec wrzuce przepis na odpowiedni watek ale to juz jutro bo dzis paaaadaaam :)

Tu cos jeszcze do poczytania hehe:)

Link do: Regulamin listopadówek

Ostatnia edycja:
U mnie dziś chłodno :) uf bo tak to po 30pare stopni :( dziś w końcu przespalam spokojnie noc bez dyszenia jak stary cap :)

Linka współczuję boleści żołądka :( idź może rodzinny coś zaradzi

Co do jedzenia ja raczej jem na kilka razy ciężki mi na raz duża porcję wcisnąć

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Katarineczka ja też już czuję koło pępka gdzieś od piątku intensywnie. Nawet w nocy sobie nagralam bo nie mogłam spać :)
Linka współczuję bo to samo miałam. Woda i nospa

Oj dziewczyny ile się omeczylam po tym ostatnim obiedzie to moje. Zasnelam chwilkę a potem do 4 nie mogłam spać. Brzuch, kibelek...dopiero po nospie mi ulzylo :/
Mało tego wczoraj zjadlam leczo i było ok. Wieczorem pojechaliśmy do Sandomierza na 1.5 h i po powrocie masakra...
Co do piw bezaalkoholowych czyli 0% to sprawdzajcie z tyłu na składzie ( ale to już chyba posalam) . Moje czeka już 2 dni bo ciągle coś

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana z rodzinnego dziś nici chyba że dodzwonić się do ośrodka co graniczy z cudem ..
siostra zmalenka Zuzia pojechała do prokocimia ma zaliczyć okuliste i laryngologa , a do tego jeszcze zmiana opatrunkow bo sade do noska ma włożona bo przez upały jeść nie chciała :( i mam jej starsza córeczkę w domu pod opieką dobrze ze przedszkole do końca miesiąca otwarte dla dzieciaków , zaraz się wyszykujemy i 2 moich w przedszkolu będzie :)

reklama
U nas znowu nadchodzi upal :( Kocham lato, ale nie w tym stanie hehe. Marzy mi sie bikini , morze, lezaczek i zimne piwko a nie ukrywanie sie gdzies w chlodnym miejscu :) ale chyba do konca czerwca nie ma co liczyc na jakies specjalne ochlodzenie.

Do góry