reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob66 moja mama też mnie tak pociesza ze to może nie była świnka :)
Jak mi lepiej to i humor mam lepszy ;) a ty się nie przemęczaj tak, na spokojnie chłopu powiedz ze masz za dużo na głowie i niech Ci pomaga... nosz kurcze przecież nie chodzimy w ciąży cały czas. Juz tak niewiele czasu nam zostało... masz małe dziecko i a przeciez słabo z rękami do pomocy.

reklama
Witam wszystkie.
Mamo czwórki wracaj do zdrówka szybciutko.

Katarineczka super ze ci już lepiej

Ja dzisiaj miałam bardzo intensywny dzień od rana na nogach bo dzisiaj byłam na bilansie 3 latka. Na szczęście obyło się bez większych placzow.
U nas dzisiaj było gorąco ale po południu znowu przyszedl deszcz i jutro też ma padać. Narobie wam smaka jutro robię pierogi mniam nie mogę się doczekać. Idę lulac bom zmęczona :) dobranoc

a u mnie w sumie od soboty tez czuje lekkie pukniecia i zaobserwowalam tez jak brzuch sie rusza po prostu cuuudo :) wczesniej czulam tylko jakby sie ktos w srodku krecil i czasem w pewnych miejscach taki twardy brzuch sie robil. Biore Asmag 2x dziennie i żelazek 1 x dziennie bo wynikii mi spadaly. Juz sie nie moge doczekac polowkowych-w sobote. Pikne upaly nadchodza. Nie poszalejemy w tym roku z wakacjami. Lekarz zabronil mi jechac gdzies dalej. No nic, moze choc do Zakopca zeby choc widoki poogladac.

Hej ja juz od ponad godz na nogach...

Katerineczka mysle ze moj to wszystko wie bo w pierwszej ciazy wiecej rozumial.. teraz szkoda gadania :)

Dominika a z czym masz pierogi??

Firana gratuluje kopniaczkow ;)

Pewnie wiekszosc z Was widziala cos podobnegoale wstawie :) link do filmiku jak rozwija sie dzidzia w brzuszku :D

Link do: Niezwykły film o 9 miesięcach w łonie mamy. Zachwycający. Zobacz

Dzień dobry. Zuza wczoraj ok.21 chciała chciała iść spać do sypialni to poszłam z nią. No i jak obudziłam sie o 3 nie miałam co robić, ale jakoś sie potem na chwilę zdrzemnęłam.
Dziś planuję zacząć gruntowne sprzątanie mieszkania... ale od czego zacząć. Pewnie od pokoju Zuzi.

Hej dziewczyny
Współczuję problemów ze snem ale fakt sama budzę się nad ranem na siuśki i pozniej ciężko mi zasnac jak już jasno sie robi.
Marti gratuluje pierwszych ruchów. Ja przy swoich pierwszych cieszyłam sie nak dziecko :-) nadal mam najczęściej z rana jak się budze czuje przesuwanie po lewej stronie i fakrycznie na usg po raz drugi Gin stwierdzil ze dzidzia upodobala sobie miejsce pod sercem.
Pogoda u mnie byle jaka od 2 dni, pada deszcz i to obficie. Grzyby będą dorodne chociaż taki plus.
W sobote bylam na troche nad morzem, mialam spodenki i opalilam sobie łydki a wieczorem zobaczylam że zostalam laciata. Czyli w ciąży przebarwienia to jak najbardziej prawda. A tak liczyłam żeby chociaż nogi sobie opalic :-(
Wejde jeszcze na wątek wizyt bo dawno nie bylam i nie wiem kto wizytuje.

reklama
Witam się z rana[emoji4]

Problemy ze spaniem, ostatnio znam to dobrze także dziewczyny nie zazdroszczę. Tylko ja jeszze mogę sobie korzystać i odsypiac przez dzień bo w brzuchu dopiero pierwszy dzieciaczek[emoji4]

Dominika, pierogi, mmmmmm.. Smaka mi narobiłaś ale takich na słodko z serem albo borówkami.

Do góry