reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Martini to są początkowe smyrania i przesunięcia dzidzi ...Tak mi się wydaje,chociaż to też kwestia indywidualna bo każdy inaczej odczuwa i nie da się do końca wytłumaczyć

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie dziś i ja
wczoraj prawie cały dzień w Krakowie a wieczór jeszcze na grillu u sąsiadów to tak mnie w nocy plecy bolały, że nie mogłam się ułożyć, a dziś jeździłam ze szwagierka bo miała załatwienia a nie miała z kim jechać, później coś w domu ogarnąć i teraz dopiero siadłam

Iza szkoda stroju ale z tym zafarbowaniem na granatowo fajny pomysł bo szkoda wyrzucić

Mama4 duuuużo zdrówka Kochana :*

ja magnezu nie pije
ruchów też nie czuje czasem mi się wydaję, że coś mnie tam smyra ale nie mam pewności czy to dzidziol

Martini no właśnie to jest takie plus i więcej ruchów nie czuję...no nic na razie trzeba czekac bo na usg i wynikach wszystko idealnie według norm
Iza pisałam do aob aby mi wpisała na wizyte ale chyba zapomniala..teraz będę mieć połówkowe 7 lipca na 16.

Mama czworki zdrówka życzę i chyba wiem jak się teraz czujesz :(

martini ha widzisz czasami warto ponarzekać ;)

Iza to już nieźle twój mały daje czadu, super.

Milagros odezwij się i opowiadaj jak było :)

Ja się lepiej czuje dziewcxyny, opuchlizna schodzi, dziękuję Wam wszystkim za podtrzymanie mnie na duchu, mój Dzidziuś tez aktywny i to mnie bardzo pociesza. Bedzie dobrze, musi być.

Zrobiłam dziś taka fajna pastę serowa na kanapki, a wcześniej na obiad to z waszych inspiracji jajeczko ziemniaczki i mizeria. Aaaa i micha czereśni. Trochę jedzenia i juz świat ciężarnej wydaje się bardziej kolorowy :);):)

Znow dzis przegielam i teraz czuje to glownie w kregoslupie...

Iza zapomnialam odp.. moj to mnie wkurza juz tak od dawna.. mam wrazenie ze to on jest w ciazy bo ma humorki jak nigdy.. a odkad znow ma prace blisko i jest codziennie w domu to nie mam prawie w ogole pomocy a obowiazkow wiecej niz wczesniej... mialam sie oszczedzac a tymczasem jest jak jest..
Ehh to sie wyzalilam..

Co do stroju szkoda faktycznie.. ja to chyba jak nikt inny przywiazuje sie do rzeczy heh :)

Martini gratuluje kopniaczkow :)

Jostyna kurcze nie pamietam zebym czytala wiad od Ciebie ale moglam to zrobic i nawet odpisac bo czasem w nocy patrze na tel jak wstaje i wtedy nie wiem co robie hehe :) choc teraz mam znow problem z apka i forum dziala ale wiadomosci nie :/ zaraz dopisze..

Dobra spadam spac bo moj Niko od kilku dni budzi mnie znow kolo 5-6h takze ten...
Dobrej nocki

reklama
Do góry