reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czworki szybko wracaj do zdrowia!

Priinceseczka taak ruchy potrafia uspokoic :)

Martini a tez w wielu czesciach ciala czuje takie dziwne cos od czasy do czasu jak poczatkowe kopniaczki :) te biore magnez i mysle ze to tego..

A ja teraz jem az za duzo i mam to gdzies :) i nawet sie nie waze :)

Dzis koncze sprzatanie w szafie synka i swoja tez musze ogarnac ale z racji ze nie mam za bardzo gdzie chowac zimowyh czy obecnie za malych rzeczy jak spodnie to nie zacheca mnie to wcale.. moze jutro to zrobie tylko chyba trzeba sporo powyrzucac... nie lubie ogolnie takich rzeczy ehhh..

Milego

reklama
Mama czwórki dużo dużo zdrowia!!

Okropnie mnie brzuch swedzi:/ Chyba atak rozstępów się zaczyna :/
Laski dziś pobieralam mocz do badania (oczywiście nie był to mocz poranny bo wstaje w nocy po 3 razy na siusiu) i mocz był koloru... przezroczystego niczym woda. Czy powinnam się martwić??

Basienka ja również mam postanowienie z ograniczeniem żarcia!!! Bo rosne w zatrwazajacym tempie!

Prininceseczka na tym etapie w pierwszej ciąży już miałam popuchniete kostki, teraz tfu tfu tfu jeszcze nie!
Nogi do góry!! :)

Dziewczyny jestem w październikowych mamach i ponieważ tym razem jestem w ciąży bliźniaczej mam do sprzedania pojedynczy bardzo fajny i niezniszczony wózek. Kupiony w 2012. Wtedy był najlżejszy na rynku, a mieszkając na 4 piętrze bez windy potrzebowałam takiego. Uzywany tylko rok w bardzo dobrym stanie. Dodatkowo po dziecku mojej siostry z tej samej firmy i idealnie pasujące do wózka dokładam gondola i fotelik choć na nich ślady użytkowania juz trochę widać i są w kolorze pomarańczowym. Dodaje linka jak coś odpowiem na pytania i ponegocjowac trochę możemy :)
http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-perego-pliko-switch-easy-drive-CID88-IDgcwW3.html#:836a055d56

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamcia o kurczę ale Cię dopadło :( chyba lekarz Cię nie ominie...ja męczylam się 1.5 miesiąca i wreszcie mi odetkało nos...mam co prawda katar ale to nie to co było.
Martini a mi się wydaje że dzidziol delikatnie daje o sobie znać. Kiedy robiłaś badania? Jak wyszły? Brać niepotrzebnie magnez to też. .. mi przepisał gin bo miałam ze 2 skurcze ale ich nie wykupilam. Kazał brać tylko tydzień.
Martusia mnie plecy ale tam nie ma rozstępów[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Martini ruchami też się zaczynam martwić, to moja 3 ciąża a ja ich nadal nie czuję, w 13-14 tc czułam smyranie, takie na dole brzusia i to było dość długo a potem nic....ani kopniaków, nic. ze dwa razy poczułam jakby takie plusk w brzuchu ale to nie był typowy kopniak jak przy chłopcach i jestem już głupia...też się martwię bo takie kopniaki jednak bardzo uspokajają. Pocieszam, się ze może jest spokojniejsze i mniejsze...ale jednak obawa jest Dodam, że u mnie 18+3. Chłopców pierwszego czułam po 20 a drugiego jakos skonczony 17tc. Mam nadzieję, że niedługo kopniki u ciebie i u mnie się nasila

Basienka wagą też się przerażam!!! To najgorsza czesc wizyty...

Iza szkoda stroju ;/

Jostyna a kiedy masz teraz wizyte? bo na liscie nie widze nigdzie. Nie martw sie :) kruszynka jest poprostu grzeczna, spokojna :)
Oj bardzo szkoda, niby tylko kawalek materialu ale tak go lubilam :( w ostatecznosci moze uda mi sie zaniesc gdzies zeby pofarbowali na granatowo..ale to juz nie to samo ..

reklama
diabliczka mialam badania jakies 3 tyg temu i bylo wszystko w normie dostalam tylko zelazo ,bo morfologia zaczela spadac i dr przepisal bo mowil ze bedzie sie obnizac jeszcze...
Ja np typowych skurczow nie mialam lydki jak to najczesciej sie zdaza, ale takie migotanie wlasnie w kolanie bardzo czesto czuje i tu mnie zmyla bo gdyby tylko to bylo na brzuchu to bylabym pewna a tak to :huh: a tu kolejna wizyte dopiero mam 6.07
Jostyna ja wlasnie tez od czasu do czasu czuje takie plusk w brzuszku jakby male sie przekrecalo czy tak jakby na dol sie obnizalo , no nie wiem dziwne uczucie, ale mam nadzieje ze rozumiecie mnie o co chodzi :)

Do góry