reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza-ja niestety nie pomoge :-( szkoda stroju :-(
Nika- tak, tak. Kawal drogi do Katowic. Tutaj do ktorego gina chodzisz?

Mamo czworki-kuruj sie szybciutko. Choroba latem to cos strasznego, wspolczuje...

Ja dzisiaj wizytuje, ale jakos spokojna jestem. Maly kopie wiec mysle ze jest ok :-)
Jutro zapowiada sie kupa wizyt i to polowkowych :-)

Dzisiaj w nocy u nas lal deszcz i troche grzmialo. Od godziny 3 spalam z przerwami :-/ ostatnio znowu spac nie moge :-/

reklama
Dziewczyny ja troche tak o sobie - dawno mnie tu nie bylo i nie mam sily nadrabiac :D dzisiaj cos jestem taka rozlazla ... :hmm:
Zaczynam sie zastanawiac i glowic co ze mnie za przyszla matka. Wydaje mi sie jakbym nadal nie czula ruchow, ale glow nie dam sobie uciac...na brzuchu od czasu do czasu czuje takie dziwne pukniecie cos na zasadzie jak czasem wejdzie nerw np w oko i skacze i tutaj poczuje cos takiego samego...na dodatek w innych czesciach ciala tez to czuje cot ot jest? Pije magnez od ponad tygodnia i ciagle nie mija...

mama czwórki :( kuruj się... od jutra ma przyjść fala upałów, w czwartek we Wrocławiu ok 32 stopnie... Trzeba jakos funkcjonować, a gorączką bedzie bardzo ciężko.
Priinceseczka taaaakkk , jutro połówkowe!!!!!!!! :)
U nas dziś pochmurnie ale chyba tylko jeden dzień. Postanowiłam sobie że od dziś ograniczam żarcie!. Postaram sie dotrzymywać 5 posiłków dzienne i ogarnę się z słodyczami.
Dzis weszłam na wagę- jest + 10 kg, Nie chce skonczyć z 30 ...
miłęgo dnia mamusiieeee

Hej[emoji4]

Ostatnio Was zaniedbalam z pisaniem za co przepraszam ale regularnie czytam. Czasem Po prostu brakuje weny i chęci żeby coś odpisać.

Iza, kurczę nie pomogę z tym zabarwieniem ale jeśli kolor rozszedl się równomiernie to może nic straconego.

Mama4, oj niedobrze ze chora. Kuruj się bo tak jak piszą dziewczyny zapowiadają upały A to nic przyjemnego w chorobie. Pamiętam jak raz się meczylam w upale z grypą zoladkowa. Żyć mi sie nie chciało.

Basienka, ja też ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na to co i ile jem bo od 2 tygodni przeginam i boje się ze za dużo przytyje a ostatnio na wizycie miałam +2,5 kg i mam nadzieję ze więcej jak 2 nie przytyje.

Martini, ja to już nie mogę się tych ruchów doczekać choć ostatnio tak jak ty czułam takie pukanie A wczoraj już nic i teraz to juz zglupialam czy to juz ruchy czy tylko moja wyobraźnia.

karola ja nawet zakupilam sobie magnez bo mowie napewno to te skurcze, duzo sie teraz sika i pewnie wyplukuje, biore go od ponad tygodnia i jakos nic nie pomaga :D chyba dopoki mnie ktos porzadnie nie kopnie to nie bede pewna.

Ja tez zwracam uwage na ilosc i jakos. Mi od ostatniej wizyty przybylo 3kg. Juz widze mine mojego gina jak go powiadomie o tym fakcie... aaa i nogi mi wczoraj spuchly.. nie moglam sandalkow dopiac :-( na te chwile mam +6kg

Martini, może po prostu więcej wypoczywaj. Kawę, herbatę albo colę pijesz? One też magnez wyplukuja.

Princeseczka, ja startowalam z wagą 67 kg i najbardziej boje się przekroczenia 70 kg co jest nieuniknione. A jeśli bym miała ważyć ponad 80 to chyba na głowę dostanę[emoji12]

Dzisiaj idę do rodzinnego bo moja Pani gin stwierdziła ze muszę us na konsultację do internisty zrobić Ekg. Miała tak któraś?

Herbate sporadycznie tzn tak 2-3 razy dziennie :), kawy wczesniej tez nie pilam wiec nie mam z nia problemu, przewaznie pije zwykla czysta wode mineralna. Wlasnie jak mam wiecej wypoczynki i wiecej leze na brzucholu czesciej odczuwam,ale nie moge wytrzymac ztym lezakowaniem tyle :p Teraz tez sie biore w garsc i wkoncu musze poodkurzac , posprzatac bo nie moge juz patrzec na moje fruwajace wlosy po calym mieszkaniu :)

reklama
Priinceseczka ja jak bylam 1.5 tyg temu na wizycie mialam -0.5 kg niz jak zaczynalam, ale mam objekcje czy waga im sie wtedy nie zepsula :D teraz wizyta dopiero za 2.5 tyg napewno juz tak kolorowo nie bedzie :p

Do góry