reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka a to już? Myślałam że w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości :-) Hehe... powiem Ci, że co do "towarzyskosci", że tak napisze nie po polskiemu ;-) to ja mam tak samo ;-) hihi

reklama
Diabliczka tam byly same male dzieci :-) moj jeden z najstarszych byl ale na szczescie szybko poszlo bo wizyta po 2-4min trwala :-)

Ja zabieram sie za makaron z troskawakami ktory jem ostatnio nalogowo :-D to i tak lepsze niz hot dogi ktore hurtem jadlam na poczatku ciazy :p

Linka- na temat państwowej służby zdrowia mam takie zdanie, że to idealnie rozwiązanie dla zdrowych ludzi. Jak tylko człowiek zaczyna poważniej chorować, to lecząc się tylko Państwowo od razu można się do trumny położyć. Odległe terminy, brak dostępu do badań, ignorancja lekarzy, chamstwo niektórych pielęgniarek - to jest właśnie leczenie się na NFZ.

Aob- dobrze, że nie musieliście długo czekać. Rozumiem , że wszystko wyszło ok.?

U mnie dziś super leniwy obiad- Pizza:-p bo kuchnia jest ,że tak się wyrażę w rozsypce. Bajzel totalny, wszystkie szafki na środku. Może pójdzie szybko, bo nie wymieniamy wszystkich płytek, tylko te spękane, pomalujemy je i część ozdobimy specjalnymi naklejkami, do tego malowanko i częściowa wymiana mebli i sprzętu.
Zarejestrowałam się ostatecznie na echo serca dzidzi na 16 lipca- koszt 350 zł:surprised: Mój mężulek usłyszał koniec rozmowy z rejestratorką i myślał, że nam domek na weekend rezerwuję:-D Namawia mnie , żeby coś zabukować na tydzień i chyba się rozejrzę. Musowo musi być w pobliżu lasu i kąpieliska.:happy2:

Ostatnia edycja:
Właśnie juz początkiem sierpnia by miał mój etat w przetworni ryb całe miasteczko żyje z tego , kobiety pracują w szklarniach z pomidorami , małe miasteczko ok 50 domów , kościół szkoła z basenem termalnym ;) na szczęście mój się waha chociaż wiem ze marzyl o Islandii juz dawno temu a teraz nadąża się okazja , najwyżej wyjedzie do października i zobaczy co i jak . Bo więcej nie dam rady sama być

Kupiłam młodemu opaskę stabilizacyjna na ta kostkę i zobaczymy jak puchac nie będzie to będzie dobrze ...
I zrobiłam dla dzidzia w brzuszku malutkie zakupy za trochę dam zięcia na odpowiedni wątek ;)

Mama czworki tak dobrze jest :-) to takie kontrolne po tym jak na dobre zaczal chodzic sprawdzaja czy dobrze to robi :-)

Linka podziwiam za odwage zostania sama z.dziecmi nawet na 2mies no ale kto nie ryzykuje ten nie ma.. jakby mialo byc lepiej to czemu nie :-)

reklama
Jejku Linka to Wy tak na poważnie z tym wyjazdem...? Zostałaś moją bohaterką, ja za nic nie pozwoliłabym mojemu wyjechać bo wiem, że nie dałabym sobie tu rady sama z dzieciakami i z tym całym majdanem. Szacun dla Ciebie. A ten wyjazd to bardziej ze względów ekonomicznych , czy realizacja jego marzeń?

Do góry