Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety dzisiaj również plamię ... z rana było ok, i w pracy znowu się zaczęło .. zakichane schody
Cześć. Tak jak wczoraj mi poradziłyście miałam iść na Bete, ale dzisiaj z samego rana dostałam dziwnego ciemno brązowego delikatnego plamienia. Od razu udałam się do ginekologa. Okazało się, że jestem w bardzo wczesnej ciąży, ale ciąża jest zagrożona. Dostałam Luteine na podtrzymanie i No-spa rozkurczowo. Jestem pełna obaw... Zwolnienie do 18 marca, mam leżeć i odpoczywać i 18 marca ponowna wizyta...
To widzę mamy podobnie ... ja poszłam na bete dzisiaj, jutro wyniki i zrobię jeszcze w sobote, a przynajmniej sie postaram.
No spę dostałaś ? masz skurcze ?
Kochane dla pocieszenia- plamilam we wszystkich ciążach, a spójrzcie na suwaczki
Plamienie nie jest groźne o ile jest kontrolowane przez lekarza czasem przy zagnieżdżeniu robi sie krwiaczek, który jak schodzi tez potrafi poplamić .. Spokojnie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app