reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

No niestety dzisiaj również plamię ... :-( :( z rana było ok, i w pracy znowu się zaczęło .. zakichane schody

reklama
No niestety dzisiaj również plamię ... :-( :( z rana było ok, i w pracy znowu się zaczęło .. zakichane schody

no mój ginekolog powiedział, że u mnie to bardzo duży problemem jest stresującą pracą... :( muszę się teraz relaksować... Mam nadzieję, że wszytko i u Ciebie i u mnie skończy się dobrze :) trzymaj się!

Cześć. Tak jak wczoraj mi poradziłyście miałam iść na Bete, ale dzisiaj z samego rana dostałam dziwnego ciemno brązowego delikatnego plamienia. Od razu udałam się do ginekologa. Okazało się, że jestem w bardzo wczesnej ciąży, ale ciąża jest zagrożona. Dostałam Luteine na podtrzymanie i No-spa rozkurczowo. Jestem pełna obaw... Zwolnienie do 18 marca, mam leżeć i odpoczywać i 18 marca ponowna wizyta...

To widzę mamy podobnie ... ja poszłam na bete dzisiaj, jutro wyniki i zrobię jeszcze w sobote, a przynajmniej sie postaram.
No spę dostałaś ? masz skurcze ?

To widzę mamy podobnie ... ja poszłam na bete dzisiaj, jutro wyniki i zrobię jeszcze w sobote, a przynajmniej sie postaram.
No spę dostałaś ? masz skurcze ?

nie mam skurczy, mam ciągle takie bóle jak wcześniej tzn bóle jajnika i pobolewanie podbrzusza tak jak przed miesiączką, ale bóle nie są cały czas tylko chwilowe, no-spa biorę i luteinę,

c55fyx8dib2p6jls.png

Kochane dla pocieszenia- plamilam we wszystkich ciążach, a spójrzcie na suwaczki :)
Plamienie nie jest groźne o ile jest kontrolowane przez lekarza:) czasem przy zagnieżdżeniu robi sie krwiaczek, który jak schodzi tez potrafi poplamić .. Spokojnie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kochane dla pocieszenia- plamilam we wszystkich ciążach, a spójrzcie na suwaczki :)
Plamienie nie jest groźne o ile jest kontrolowane przez lekarza:) czasem przy zagnieżdżeniu robi sie krwiaczek, który jak schodzi tez potrafi poplamić .. Spokojnie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziękuję za pocieszenie:) Już troszeczkę mi lepiej.

Dziewczyny plamiące - dokładnie tak ivi pisze ! Jak się coś złego dzieje to nie wygląda to jak brazowe plamienie tylko jak baaardzo obfita miesiaczka [przerabialam w 10.2015].

Agulek bardzo mi przykro. :(

Ja wróciłam dopiero do domu, brzuch mega mnie boli biorę za ta druga nospe i idę spać. Za to mega mi niedobrze, parę razy mnie cofnelo Ale nie wymiotowalam.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry