reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

u nas Zosia powinna mieć zielone, bo my obydwoje mamy, na razie ma taki jakby szary, ale coś tam się jej zmienia,czas pokaże

reklama
A u nas Sami ma oczka po tatusiu brazowe a po mnie kolor wlosow ciemny braz :tak::-) a czy bedzie niski czy wysoki to nie mam pojecia moj A. jest wysoki a Ja to znowu taki liliput chodzacy :zawstydzona/y::-p

Mój synio na razie ma oczy tak jak tatuś-niebieskie.Kolor podobno do około 7 a nawet 8 miesiąca czasem się zmienia.
Stopy ma po tatusiu, budowę po tatusiu(w starej książeczce zdrowia męża-idą łeb w łeb) tylko włoski ma troszeczkę ciemniejsze więc liczę że może będzie miał czarne po mnie a nie blond po tacie. bo tak to nic do mnie nie podobny i mąż czasami mówi żebym lepiej test zrobiła czy napewno moje dziecko:sorry::crazy:...

Kolor oczu moze sie zmienic nawet na stare lata :p Przyklad mojego taty ktore cale zycie mial zielone oczy a teraz majac ponad 50lat mu zbrązowiały ;)

Maciek urodzil sie z niebieskimi oczami i w ciągu kilku dni zrobiły mu się brązowe. Kuba urodzil sie z niebieskimi oczami i jak na razie takie wlasnie ma.
A mnie sie strasznie podobaja niebieskie oczka u dzieci :D

Zosia jak się urodziła to wyglądała jak mała indianka - ciemna karnacja, długaśne i czarne włosy = xero z tatusia. Oczy miała też ciemne. Potem zaczęła "jaśnieć" - karnacja jej się bardzo rozjaśniła i teraz ma wręcz sinawą skórkę, jak ja. Czarne włoski jej wypadły i te co odrosły są blond - też po mnie :-p

Co do budowy ciała, to cały tata: klata, stópki (mają taki sam mały palec;), pupcia, ale raczej na bank będzie wysoka, bo jak miała 5 mies. to mierzyła 74cm a i ja i tata Zosi jesteśmy dość wysocy.

My po ostatnim szczepieniu na pneumokoki..Młody wazy 8200 wazy 69cm.Wyszłam szczesliwa jak nigdy pani doktor dzis bardzo sie cieszyła z tego jakie postepy Wojtek zrobiła mowiła mi ze wczesniej podejrzewała go o zaburzenia rozwojowe
(pokazujac na głowe)przez to ze tak poznbo patrzył pamietacie ze mu autyz wmawiał:tak:a dzis cała wizyte na nia patrzył i stetoskop chciał jej zabrac:-Dtakze mysle ze jak ruszymy z ta druga rehabilitacja to bedziemy juz gonic rowiesnikow:-D

My po szczepieniu Liwia była dzielna zapłakała tylko przy wkłuciu,:tak:
waży uwaga 9kg, lekka nadwaga ale nie ma się czym martwić, pytam po kim taka kulista m chudzina ja też raczej szczupła, wzrostu ma 71cm więc idzie na długość:tak:

reklama
Do góry