reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

u nas Zosia powinna mieć zielone, bo my obydwoje mamy, na razie ma taki jakby szary, ale coś tam się jej zmienia,czas pokaże

reklama
A u nas Sami ma oczka po tatusiu brazowe a po mnie kolor wlosow ciemny braz :tak::-) a czy bedzie niski czy wysoki to nie mam pojecia moj A. jest wysoki a Ja to znowu taki liliput chodzacy :zawstydzona/y::-p

Mój synio na razie ma oczy tak jak tatuś-niebieskie.Kolor podobno do około 7 a nawet 8 miesiąca czasem się zmienia.
Stopy ma po tatusiu, budowę po tatusiu(w starej książeczce zdrowia męża-idą łeb w łeb) tylko włoski ma troszeczkę ciemniejsze więc liczę że może będzie miał czarne po mnie a nie blond po tacie. bo tak to nic do mnie nie podobny i mąż czasami mówi żebym lepiej test zrobiła czy napewno moje dziecko:sorry::crazy:...

Kolor oczu moze sie zmienic nawet na stare lata :p Przyklad mojego taty ktore cale zycie mial zielone oczy a teraz majac ponad 50lat mu zbrązowiały ;)

Maciek urodzil sie z niebieskimi oczami i w ciągu kilku dni zrobiły mu się brązowe. Kuba urodzil sie z niebieskimi oczami i jak na razie takie wlasnie ma.
A mnie sie strasznie podobaja niebieskie oczka u dzieci :D

Zosia jak się urodziła to wyglądała jak mała indianka - ciemna karnacja, długaśne i czarne włosy = xero z tatusia. Oczy miała też ciemne. Potem zaczęła "jaśnieć" - karnacja jej się bardzo rozjaśniła i teraz ma wręcz sinawą skórkę, jak ja. Czarne włoski jej wypadły i te co odrosły są blond - też po mnie :-p

Co do budowy ciała, to cały tata: klata, stópki (mają taki sam mały palec;), pupcia, ale raczej na bank będzie wysoka, bo jak miała 5 mies. to mierzyła 74cm a i ja i tata Zosi jesteśmy dość wysocy.

My po ostatnim szczepieniu na pneumokoki..Młody wazy 8200 wazy 69cm.Wyszłam szczesliwa jak nigdy pani doktor dzis bardzo sie cieszyła z tego jakie postepy Wojtek zrobiła mowiła mi ze wczesniej podejrzewała go o zaburzenia rozwojowe
(pokazujac na głowe)przez to ze tak poznbo patrzył pamietacie ze mu autyz wmawiał:tak:a dzis cała wizyte na nia patrzył i stetoskop chciał jej zabrac:-Dtakze mysle ze jak ruszymy z ta druga rehabilitacja to bedziemy juz gonic rowiesnikow:-D

My po szczepieniu Liwia była dzielna zapłakała tylko przy wkłuciu,:tak:
waży uwaga 9kg, lekka nadwaga ale nie ma się czym martwić, pytam po kim taka kulista m chudzina ja też raczej szczupła, wzrostu ma 71cm więc idzie na długość:tak:

reklama
Do góry