reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

reklama
trusia - jeszcze nie biega ale zapowiada się że nastąpi to szybko :D Już siedzi i na czworaka troszkę nieudolnie mknie do przodu :):) Strasznie sie mu to podoba i ćwiczy w kazdym możliwym momencie - najmniej mnie cieszy kiedy "gimnastykuje" się gdy kladę go spać :D A co najdziwniejsze... Nie obraca się z pleców na brzuszek ;) Co dziecko to inne, mój Dawiś postanowił tę umiejętnosć ominąć ;)

Mamy kolejny sukces!
Krzyś nauczył się przewracać z brzuszka na plecki. Cały czas sie turla po łóżku-tak mu się spodobało:-D

Wiecie co? Od jakiegoś czasu Krzysiu ma problem z kupką. Tzn robi codziennie albo co drugi dzień ale jak zaczyna stękać to muszę mu pomagać-przyginam mu nóżki do brzuszka. Taką ma minę że zawsze wiem kiedy będzie kupa
laugh.gif

I dziś, nie uwierzycie co zrobiłam...
laugh.gif
Siedzi już od dawna samodzielnie więc...posadziłam go na nocnik
laugh.gif
Pierwszy raz zrobił kupę do nocnika
laugh.gif

JESTEM Z NIEGO MEGA DUMNA!!!

Mam nadzieję że w ten sposób go odzwyczaję od pieluch...

reklama
Moj synek najpierw zaczął sie przewracać z brzuszka na plecy. Później odkrył, że da sie też odwrotnie to zrobić i jakoś bardziej mu sie to spodobało i teraz rzadko odwraca sie z brzuszka na plecy - tak jakby nie umiał tego zrobic :)

Do góry