reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

reklama
My dziś byliśmy na 3 dawce Infanrixu Hexa. Lena waży 7860g ale jest krótka, ma tylko 63cm, ale do tego musimy się przyzwyczaić, bo ja nieduża, a tata mały. Lekarka powiedziała, że super przybiera na samej piersi.

pepsi to tylko się cieszyć że tak przybiera:tak:

My idziemy jutro na szczepienie, wezwanie doszło źle sobie wyliczyłam myślałam że mamy 11.04, :tak:czyli 7tyg przerwy od ostatniego szczepienia jest ok. moja kochana smoczyca jak na moje oko waży już z 8,5kg,:tak:

dzięki dziewczyny, żeby jeszcze chciała lepiej na długość rosnąć, ale to w naszym przypadku mało prawdopodobne... na razie jest małym klocuszkiem...

Pepsi Lenka ładnie się miewa na cycusiu :-)!!
Ciekawe ile mój Artur obecnie waży, dziś zajadał kaszkę Sinlac i pił soczek jabłkowy. Smakowało! :-)

reklama
Pepsi ładnie Lenka przybiera!! kochana jeśli Wy jesteście niscy to chyba jej niski wzrost jest uzasadniony?? A kluseczkowatośc zgubi jak tylko zacznie biegać:-D Moja młoda jest bardzo duża ale dowiem się ile teraz wazy dopiero 25 kwietnia an szczepieniu;-)

Do góry