reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

aneczka a moj jest niski (krótki ;-)) a takze wazy 7kg. Pączus sie z niego robi :-D
Tez mielismy takie zdarzenie ze na szczepieniu ostatnim nic nie zaplakal, a rówieśnik co był przed nim szczepiony jeszcze z przychodni wyjezdzal z wielkim placzem.

reklama
my już po szczepieniu. na szczęście było baaardzo ok, mały lekko tylko zapłakał przy samym wkłuciu, ale przynajmniej na wizycie miał dobry humor i można było spokojnie porozmawiac z lekarzem. no więc Igor waży 7800! To dużo, ale na piersi to nie jest niepokojące, ostatnia tura szczepien za nami, poprosiłam lekarza również o przepisanie kropel z wit D. Teraz tylko mam nadzieję, ze dobrze zniesie szczepienie, następne w 13 mcu zycia.

syl super, że masz takiego dzielnego synka ;-) no i ładnie wam rośnie, moja mała waży 10 kg jest na MM i lekarze też mówią, że nic niepokojącego się nie dzieje

my w środę szczepiliśmy, Aleks waży 7350g, też płakał, ale tylko chwilkę, z resztą pewnikiem był to bardziej płacz z głodu, niż od szczepienia, akurat wypadała pora karmienia, a my weszliśmy do lekarki.

margo Lenka ma niesamowita wage :)
Mi tak ostatnio powiedziala pediatra zeby sie niczym nie martwic - jedne dzieci jedza mniej i mniej przybieraja, a inne wiecej jedza i wiecej przybieraja, ale na pewno robia to zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem.

My też już po szczepieniu przełożonym z zeszłego tygodnia. Mały ładnie zniósł zestaw 6w1, pneumokoki i rota. Trochę biedak płakał bardziej niż ostatnio.
Ma teraz tylko takie zgrubienie na jednym udzie po wkłuciu, mam nadzieję, że się to wchłonie.
Artur waży 7230 i mierzy 68 cm.
Margo Lenka od początku miała ładną wagę!
Julianna Aleks ładnie przybrał, przypomnij mi, ile ważył przy urodzeniu?

reklama
Do góry