reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

aneczka a moj jest niski (krótki ;-)) a takze wazy 7kg. Pączus sie z niego robi :-D
Tez mielismy takie zdarzenie ze na szczepieniu ostatnim nic nie zaplakal, a rówieśnik co był przed nim szczepiony jeszcze z przychodni wyjezdzal z wielkim placzem.

reklama
my już po szczepieniu. na szczęście było baaardzo ok, mały lekko tylko zapłakał przy samym wkłuciu, ale przynajmniej na wizycie miał dobry humor i można było spokojnie porozmawiac z lekarzem. no więc Igor waży 7800! To dużo, ale na piersi to nie jest niepokojące, ostatnia tura szczepien za nami, poprosiłam lekarza również o przepisanie kropel z wit D. Teraz tylko mam nadzieję, ze dobrze zniesie szczepienie, następne w 13 mcu zycia.

syl super, że masz takiego dzielnego synka ;-) no i ładnie wam rośnie, moja mała waży 10 kg jest na MM i lekarze też mówią, że nic niepokojącego się nie dzieje

my w środę szczepiliśmy, Aleks waży 7350g, też płakał, ale tylko chwilkę, z resztą pewnikiem był to bardziej płacz z głodu, niż od szczepienia, akurat wypadała pora karmienia, a my weszliśmy do lekarki.

margo Lenka ma niesamowita wage :)
Mi tak ostatnio powiedziala pediatra zeby sie niczym nie martwic - jedne dzieci jedza mniej i mniej przybieraja, a inne wiecej jedza i wiecej przybieraja, ale na pewno robia to zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem.

My też już po szczepieniu przełożonym z zeszłego tygodnia. Mały ładnie zniósł zestaw 6w1, pneumokoki i rota. Trochę biedak płakał bardziej niż ostatnio.
Ma teraz tylko takie zgrubienie na jednym udzie po wkłuciu, mam nadzieję, że się to wchłonie.
Artur waży 7230 i mierzy 68 cm.
Margo Lenka od początku miała ładną wagę!
Julianna Aleks ładnie przybrał, przypomnij mi, ile ważył przy urodzeniu?

reklama
Do góry