reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

Dziewczyny, nasza Pola to też nie była smoczyca ;) 2970 i 50 cm :) A przy wypisie 2860 :) na 4 mce i 3 tygodnie ważyła 6730 ;-)

reklama
Uff po szczepieniu :-)
Martysia waży 7520g i 65cm pani pochwaliła że super jak na cycu :-)
Ogólnie zdrowiutka mamy wprowadzać za 2 tyg kaszki mleczno-ryżowe albo mleko 2 ale my kaszki bo mała nie toleruje gumy typu butla ;-)mamy stopniowo ze względu na te problemy co miała ze skórą i dodatkowo możemy zupki i deserki.Ja chyba zacznę od jutra po troszku coś wprowadzać bo do następnej wizyty czyli za 6 tyg jak będzie Wzw mamy mieć już wprowadzone.

My już też po :-)

Mały waży 7 kg:-) i 64 cm długości już ma :-)
Poza tym wsio ok tylko z tym naczyniakiem dostalismy skierowanie do chirurga:-( ajjj...

marttika, hehe, przeproś ode mnie przedstawiciela płci męskiej, sama mam babę i wydaję mi się, że wszyscy mają dziewczynki:-)

a tego naczyniaka ma w jakiś drażniącym miejscu? bo zwykle tego się nie usuwa, samo znika do ok 5 lat, chyba, że jest podrażniane przez np. ubranie

pepsi ma na czole. dostałam skierownie z tego względu, że się powiększa. może nie jest jakichś imponujących rozmiarów, ale ja widzę, że rośnie :-( S6305602.jpg
to jest zdjęcie sprzed miesiąca

reklama
Maja ma identyko na pupce. już kiedyś dawałam foto. My byliśmy u dermatologa i póki co mamy z tym nic nie robić. Ale Mai jakby bieleje i chyba sie troszkę zmniejsza.
Z tego co pamiętam Agutek pisała ze za dziecka miała takie coś usuwane i śladu nie ma.

Do góry