reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

Dziewczyny, nasza Pola to też nie była smoczyca ;) 2970 i 50 cm :) A przy wypisie 2860 :) na 4 mce i 3 tygodnie ważyła 6730 ;-)

reklama
Uff po szczepieniu :-)
Martysia waży 7520g i 65cm pani pochwaliła że super jak na cycu :-)
Ogólnie zdrowiutka mamy wprowadzać za 2 tyg kaszki mleczno-ryżowe albo mleko 2 ale my kaszki bo mała nie toleruje gumy typu butla ;-)mamy stopniowo ze względu na te problemy co miała ze skórą i dodatkowo możemy zupki i deserki.Ja chyba zacznę od jutra po troszku coś wprowadzać bo do następnej wizyty czyli za 6 tyg jak będzie Wzw mamy mieć już wprowadzone.

My już też po :-)

Mały waży 7 kg:-) i 64 cm długości już ma :-)
Poza tym wsio ok tylko z tym naczyniakiem dostalismy skierowanie do chirurga:-( ajjj...

marttika, hehe, przeproś ode mnie przedstawiciela płci męskiej, sama mam babę i wydaję mi się, że wszyscy mają dziewczynki:-)

a tego naczyniaka ma w jakiś drażniącym miejscu? bo zwykle tego się nie usuwa, samo znika do ok 5 lat, chyba, że jest podrażniane przez np. ubranie

pepsi ma na czole. dostałam skierownie z tego względu, że się powiększa. może nie jest jakichś imponujących rozmiarów, ale ja widzę, że rośnie :-( S6305602.jpg
to jest zdjęcie sprzed miesiąca

reklama
Maja ma identyko na pupce. już kiedyś dawałam foto. My byliśmy u dermatologa i póki co mamy z tym nic nie robić. Ale Mai jakby bieleje i chyba sie troszkę zmniejsza.
Z tego co pamiętam Agutek pisała ze za dziecka miała takie coś usuwane i śladu nie ma.

Do góry