reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

A dzis na szczepienie idziemy - trzeci Infanrix.
A u was na jakim etapie sa szczepienia? Bo nie wiem czy dobrze czytalam ze wiele z Was jakos miesiac temu bylo na szczepieniach? Tob yly juz drugie czy trzecie dawki?

reklama
nimfii powodzenia na szczepieniu:tak:
my na 3 dawkę idziemy ok.11kwietnia:tak:
następne szczepienie po tej 3 dawce kiedy wypada i na co się szczepi;-)

Aaa juz myslalam ze my jestesmy jakos do tylu z tymi szczepieniami a wychodzi na to ze idziemy w miare równo ;) Moja przychodnia zapisuje równo co 6tyg na kolejne szczepienia.
Dzis Infanrix a nastepnym razem chyba tylko pneumokoki za 6 tyg?

Nimfii my już po wszystkich szczepieniach Infanrix, ale Maja jest starsza:tak: Trzymamy kciuki&&&&&

Margana super że Natalka już się obraca, Maja nadal nic. Śmieje się czasem głośno, ale to musimy się namęczyć z rozbawianiem jej. Najbardziej się cieszy jak jej chwilkę pozwolę postać na nóżkach:tak:

Nimffi my idziemy dopiero na 3 dawkę 11 kwietnia jak mirelka a to dlatego że mamy opóźnienie tydzień ze względu na skórę jaką miała mała i była najpierw szczepiona na WZW a po 4 tyg na 1 dawkę a potem już co 6 tyg reszta.

nimfii mysmy juz tez mieli 3 dawke szczepienia i jak na razie koniec,kolejne szczepienie dopiero bedziemy mieli jak Sami skonczy rok :tak: Powodzenia dzisiaj,zeby Kubus byl dzielny ;-)

myśmy dzisiaj mieli kontrolę u fizjoterapeuty która tutaj jest w 4 miesiącu no i wszystko z małą ok , rozwija się prawidłowo :tak: , przy okazji wizyty w przychodni zważyłam ją i ma już 7200g i 65,5cm :-)

reklama
Aniasm nasze dzieci ida niaml równo ;-) Kuba ma równe 7kg i ok 65cm wzrostu :tak:

Ssabrinaa
a wy dajecie tylko szczepienia standardowe czy tez pneumokoki?

Ja sie wlasnie wczoraj dowiedzialam ze za 6 tyg mamy szczepic jeszcze WZWB oraz pneumokoki pierwsza dawke. Za kolejne 6 tyg bedzie druga dawka pneumokokow, a kolejne szczepienia to tazke po roku dopiero :tak:

Do góry