reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

A dzis na szczepienie idziemy - trzeci Infanrix.
A u was na jakim etapie sa szczepienia? Bo nie wiem czy dobrze czytalam ze wiele z Was jakos miesiac temu bylo na szczepieniach? Tob yly juz drugie czy trzecie dawki?

reklama
nimfii powodzenia na szczepieniu:tak:
my na 3 dawkę idziemy ok.11kwietnia:tak:
następne szczepienie po tej 3 dawce kiedy wypada i na co się szczepi;-)

Aaa juz myslalam ze my jestesmy jakos do tylu z tymi szczepieniami a wychodzi na to ze idziemy w miare równo ;) Moja przychodnia zapisuje równo co 6tyg na kolejne szczepienia.
Dzis Infanrix a nastepnym razem chyba tylko pneumokoki za 6 tyg?

Nimfii my już po wszystkich szczepieniach Infanrix, ale Maja jest starsza:tak: Trzymamy kciuki&&&&&

Margana super że Natalka już się obraca, Maja nadal nic. Śmieje się czasem głośno, ale to musimy się namęczyć z rozbawianiem jej. Najbardziej się cieszy jak jej chwilkę pozwolę postać na nóżkach:tak:

Nimffi my idziemy dopiero na 3 dawkę 11 kwietnia jak mirelka a to dlatego że mamy opóźnienie tydzień ze względu na skórę jaką miała mała i była najpierw szczepiona na WZW a po 4 tyg na 1 dawkę a potem już co 6 tyg reszta.

nimfii mysmy juz tez mieli 3 dawke szczepienia i jak na razie koniec,kolejne szczepienie dopiero bedziemy mieli jak Sami skonczy rok :tak: Powodzenia dzisiaj,zeby Kubus byl dzielny ;-)

myśmy dzisiaj mieli kontrolę u fizjoterapeuty która tutaj jest w 4 miesiącu no i wszystko z małą ok , rozwija się prawidłowo :tak: , przy okazji wizyty w przychodni zważyłam ją i ma już 7200g i 65,5cm :-)

reklama
Aniasm nasze dzieci ida niaml równo ;-) Kuba ma równe 7kg i ok 65cm wzrostu :tak:

Ssabrinaa
a wy dajecie tylko szczepienia standardowe czy tez pneumokoki?

Ja sie wlasnie wczoraj dowiedzialam ze za 6 tyg mamy szczepic jeszcze WZWB oraz pneumokoki pierwsza dawke. Za kolejne 6 tyg bedzie druga dawka pneumokokow, a kolejne szczepienia to tazke po roku dopiero :tak:

Do góry