reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

andzelika dzielnego masz synka ;-)

My po szczepieniu chwila płaczu była ale w domu cyc poprawił humor i Martynka śpi :)
Waży 6.850g i 63cm pani pochwaliła że ładnie jak na cycu ;-)

reklama
My już też w domku:-D Maja trochę popłakala ale tak całą wizytę była grzeczna- dostała nowa grzechotkę w nagrodę. Jeszcze jej nie widziała bo śpi caly czas. Tzn na spacerze sie przebudzała ale teraz śpi:tak:

Maja bije tu rekordy widzę.... waży 7700... przybrała od ostatniego razu 800 gram, pani doktor powiedziała ze to ok:tak:

Ankusch Martynka tez już ładnie wazy!! dzielna dziewczynka!!

onanana a ile Majuśka ważyła po porodzie??? wow ale waży nieźle :-)
Moja wyskoczyła z wagą 3430g

ankusch, oanana dzielne macie córy, swietnie przybieraja, musze sie pochwalic, ze moja POla tez w sotatnim miesiacu niecale 800 gram przybrala i wazyla jakso 5800 :-D

Dziewczyny ale wam dzieciaczki rosna i super przybieraja no i dzielne dziewczyny po szczepieniu :-) moj to wazy teraz 6740 a przybral 720g przez caly miesiac :tak:

I Franek w końcu też dotarł na szczepienie, waży 6300. Ale po szczepieniu był bardzo marudny...

Dziewczyny, fajnie się chowają te nasze dzieciaczki!!! Mój tez ładnie dotychczas przybiera, ok.kg w niecały miesiąc, teraz pewnie waży ok.6700. Duma normalnie nas rozpiera :-)

My też po szczepieniu mała waży 7400,:tak::tak:pani doktor stwierdziła że będzie wysoka po mężu, przy szczepieniu zapłakała ale po chwili się uspokoiła :tak:
fajnie że nasze pociechy tak fajnie rosną i przybierają na wadze;-)i są takie dzielne:tak:

reklama
u mnie dzis na szczepieniu to był jeden wielki koncert :-) Jeszcze nie widziałam swojego dziecka w takim transie płaczu :-) Waży 5680 i ma 62 cm, ale to raczej niemozliwe, bo by oznaczalo, że się skórcza :-) A tak to wszystko w porządku ;)

Do góry