reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

reklama
mój alan trzyma gryzaka i je , miśki też , pieluchę ogląda też swoje rączki jedną o drugą sobie łapie itp, ostatnio dałam mu stópkę to był pod wrażeniem jak trzymał ją w ręce i patrzył z zdziwieniem,że sam dotyka czegoś dalej jak puścił to szukał ją i łapał się za uda i łydki haha :-D

byliśmy u pediatry szczepienia nie było, Alan ma jeszcze raz zrobić wynik moczu, bo jakieś bakterie były, ale możliwe, że tam w środku pisiorka miał po kupce czy czymś , bo w sumie nie takie grożne lekarz mówił, że przez nie układ kielichowo miedniczkowy nie jest powiększony na pewno, ale szczepienia nie zrobi póki nie zrobię drugich wyników, bo dawałam mu furagin kazał mi i teraz zobaczymy jak tam mocz, dziś zawiozłam a w wtorek mamy jechać na szczepienie

Alan waży 6400kg nie mierzyli go... mówił o rozszerzaniu diety kazał dawać soki i zupki jarzynowe ziemniaki wszystko...;-)

andzelika bedzie dobrze pewnie coś z kopki zostało następne wyniki pewnie będą dobre ;-)
No no to już fajnie waży prawie jak moja ;-) No to teraz Alan pozna sobie nowe smaczki jak ma pozwolenie hehehe

andrzelika - ładnie sobie już Wasz synek waży:):tak:jasne, ze lepiej wstrzymać się ze szczepieniem, jeśli z siuśkami coś nie tak, trzymam kciukasy za kolejne badanie&&&&

pewnie,że lepiej poczekać mądry lekarz w sumie :tak:
dziewczyny ja jestem przerażona, bo u nas dziś drugie dziecko po szczepionce w wieku 4 lat ma zapalenie wątroby o co kaman? :szok:

ankusch ja i tak bez pozwolenia mu dawałam :-D

mirelka jak opuścicie forum z czasem (oby nie) to ja założę sobie jeszcze jedno konto i sama do siebie będę pisać z braku was haha :-D:-Dbo nie wyobrażam sobie inaczej

reklama
tak wiosną, latem będzie mniej wpisów i jak co po niektóre mamusie wrócą do pracy też będą mieć mniej czasu na pisanie :tak:

my też mamy pozwolenie na rozszerzenie diety ja jeszcze poczekam niech brzuszek jeszcze bardziej dojrzeje, mam już kupione jabłuszko, marchewkę, jabłuszko z gruszką po 4miesiącu :tak:

Do góry