reklama
A ja się muszę pożalić że mi normalnie serce pęka.. moja Niunia tak bardzo cierpi przez tę głupia ospę. Jest calutka wysypana i to takimi ropnymi wielkimi krostami i strasznie muszą ją boleć bo od wczorajszej nocy z rąk nie schodzi. spi tylko na rękach a jak nie śpi tez tylko lulanie bo inaczej płacz w niebogłosy, a jeszcze te cholerstwo trzeba ciągle smarować bo się wierci i cały czas ściera, a ona wtedy tak strasznie mocno sie wygina i żali się swoim głosikiem. Jeszcze od rana ma goraczke i lecimy na czopkach i jakiś kropelkach doustnych (przeciwświądowi) ehzz normalnie żyć się nie chce jak się widzi jak kochana istotka cierpi a nie można jej pomóc . Normalnie od rana wyje jak bóbr i aż się nocy boję.. A jeszcze ta nasza służba zdrowia o kant du... 2 dni dzwonie żeby lekarz przyszedł zbadac małą i co?? NIE MA CZASU!! Normalnie szok!! Proszę smarować, zbijać temperaturę i tyle. Ku**a nawet jej nie raczył obejrzeć. Ja się pytam czy mogę jej podawać kropelki "Fenistil" (koleżanka mi poleciła) a on "o tak bardzo dobre kropelki prosze dawać 3x3. To ja mam mu mówić jakie leki ma Niuna brać?! Normalnie ręce opadają..
Tak mi przykro...może idźcie do innego lekarza...szkody dziecka...trzymam mocno za Was obie kciuki.
onanana
Fanka BB :)
ewika ogromne buziaki dla twojej malej!! jak mi jej strasznie żal:-( Bidulka malusia... trzymaj się kochana!!!
Dziewczyny my na szczepienie idziemy w środę. Ciekawe ile Maja waży...
mirelka Maja nie bardzo się przewraca... ciężka dupka moja hehe za to skumała że idzie stać i prostuje nóżki i chce tylko stać
Dziewczyny my na szczepienie idziemy w środę. Ciekawe ile Maja waży...
mirelka Maja nie bardzo się przewraca... ciężka dupka moja hehe za to skumała że idzie stać i prostuje nóżki i chce tylko stać
Ewika jejku ale mi szkoda tego Twojego maluszka,mam nadzieje że jutro lekarz Ci coś zaproponuje żeby jej trochę ulżyć
mirelka mój Nadjeżnik też jest leniuszkiem małym, ona nawet głowy jeszcze dobrze nie podnosi na brzuszku a co dopiero się przekręcić, jak jej kocyk podłoże pod rączki to podniesie głowę ale żeby samej dźwignąć to gdzie tam,ona dobrze wie że mamusia pomoże to co się będzie wysilać także na przekręcaniem pewnie jeszcze trochę będę musiała poczekać
mirelka mój Nadjeżnik też jest leniuszkiem małym, ona nawet głowy jeszcze dobrze nie podnosi na brzuszku a co dopiero się przekręcić, jak jej kocyk podłoże pod rączki to podniesie głowę ale żeby samej dźwignąć to gdzie tam,ona dobrze wie że mamusia pomoże to co się będzie wysilać także na przekręcaniem pewnie jeszcze trochę będę musiała poczekać
reklama
ewika mi też zawsze srece pęka jak mała płacze a ja jej pomóc nie mogę :-(trzymajcie się i dużo zdrówka, ja niestety ja mała nam wariowała na samym początku też zamówiłam prywatną wizytę do domu, ale przynajmniej lekarz porządnie ją zbadał i rozwiązał nasz problem, a teraz jest naszym pediatrą, bo zmieniliśmy przychodnię :-)
my na szczepienie 7 marca, jutro muszę nas umówić :-)
my na szczepienie 7 marca, jutro muszę nas umówić :-)