Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Jak dla mnie to Twoja niunia dobrze przybrala na wadze ale jesli uwazasz ze wedlug Ciebie malo je i malo przybiera i jak piszesz masz duzo mleczka to moze jej nie dokarmiaj a czesciej w dzien przystawiaj do cyca nie trzeba od razu dokarmiac warto najpierw sprobowac inaczej ;-) a najlepiej jeszcze idz i skonsultuj sobie wage malutkiej z innym lekarzem tak do swietego spokoju ;-)Ewika zdrówka dla Córci!
Wczoraj byłam z Zuzia na szczepieniu, bardzo dzielna była tylko troszkę zapłakała. Doszłam do wniosku ze lekarka do której chodzę jest beznadziejna wogóle ciężko się z nią rozmawia Zmartwiłam sie troche bo Zuzia od ostatniej wizyty coś kiepsko przybrała na wadze:-( ostatnio (jakies 1,5 m-ca temu)ważyła 4250 a teraz 5100, niby ta doktorka sprawdzała na siatce centylowej i to jest w zasadzie dolna granica,pytałam czy dokarmiac ją MM to w sumie nic mi nie odpowiedziała mowiła ze może po mamie będzie drobna. Co za gadanie. Sama juz nie wiem co mam robić czy ją dokarmiać czy nie wiecie chodzi o to ze ona mi ani płacze jest pogodna i spokojna i super w nocy spi. Tak sobie myśle ze narazie pojedziemy jeszcze na samym cycu i bede ją w domu kontrlować na wadze jakby malutko dalej przybierała to wtedy ja dokarmie. Pokarmu mam sporo więc to nie jest w tym problem,inna sprawa że Zuzia je tylko 5 minut jednak tempo ma niezłe. Kochane a wy co mi radzicie?