Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
asia333 masz możliwość skonsultować się z innym lekarzem? to bym doradzała... żeby ci lekarz wprost powiedział:tak, dokarmiać, albo nie, nie trzeba, a nie jakieś owijanie w bawełnę.... niepoważna ta lekarka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nadzieję że po MM mojemu jakieś rogi nie wyrosną???
A pisali w ulotce że są możliwe takie skutki uboczne?
Anno zapewne nie i wzrośnie na zdrowego faceta, ale nawet na większości opakowań MM jest napisane, że mleko matki jest najwartościowszym, najlepszym i najtańszym sposobem karmienia niemowlęcia i nie na darmo się jego składem przy produkcji MM inspirują, więc nic dziwnego nie napisałam;-) Po prostu jak ktoś karmi piersią i wszystko gra to szkoda to zmieniać:-)Ja mam nadzieję że po MM mojemu jakieś rogi nie wyrosną???