LadyCaro
Fanka BB :)
prożekDajesz betę i się chwalisz ja jutro sprawdzę jak tam betka i prożek i liczę na ładne noty u wszystkich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prożekDajesz betę i się chwalisz ja jutro sprawdzę jak tam betka i prożek i liczę na ładne noty u wszystkich
Pieszczotliwie go nazwałam, żeby się mnie nie bal skoro betka to i próg musi być zdrobniony, nie? a tak serio to strasznie panikuję i dopóki nie dostanę potwierdzenia ze jest gdzie powinno to chyba osiewiejęprożek
Ojejku gratulacjeZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
Jest krecha leć na betęZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
No koniecznie! Dawaj znać jak będziesz mieć wynikiZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
Trzymam kciuki za pozytywną betęPoleciałam na badania, teraz tylko czekać. Ale spokojnie, już ostudziłam moje emocje, bo przecież ta kreska to może być cień po ovi
Widać, widać trzyma kciukiZobacz załącznik 1673824 Chyba się zbieram na betę
Ile dni po zastrzyku jesteś?Poleciałam na badania, teraz tylko czekać. Ale spokojnie, już ostudziłam moje emocje, bo przecież ta kreska to może być cień po ovi