reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Qa
Wiedziałam, że jak napiszę o domniemanych pseudo objawach to się rozkręci 😂 Już wierci mi się coś w lewym jajniku 😎
Hm... To ja Wam powiem że zanim przyjdzie czas na test a się udało to wiem że się udało bo... Mąż chodzi wku*wiony 🤣🤣🤣
Wszystkie 3 ciąże zaczęły się od tego że sikałam kilka razy w nocy, a że śpię od ściany to mąż niewyspany 😅🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, bo teraz słucham i oglądam swój organizm jak nigdy! Jaka szyjka macicy jest przed okresem a jaka na początku „domniemanej” ciąży 😁?

Po łyżeczkowaniu pierwszą owulację czułam najbardziej. Aż mnie skręcało w pół. Może u Ciebie też ta owulacja będzie bardziej wyrazista. Ale to tylko znaczy, że organizm wchodzi na dobre tory 🙂
W piątek idę na monitoring i potem w poniedziałek, bo właśnie chcę zobaczyć co i jak z owulacją w tym cyklu.

Dziewczyny powiedzcie mi, bo teraz słucham i oglądam swój organizm jak nigdy! Jaka szyjka macicy jest przed okresem a jaka na początku „domniemanej” ciąży 😁?
Ja nie wiem dokładnie jak jest ale pamiętam że te 3 dni przed okresem zanim wyszedł mi jeszcze pozytywny test byłam taka spulchniona w środku,ale to żadna reguła bo czasem też tak mam przed okresem więc myślę że ciężko na podstawie szyjki macicy to ogarnąć

dzięki 😘 wiem że nie powinnam tracić nadziei jakoś mało we mnie tego pozytywnego myślenia,ostatnio przeszłam z nakręcania się za bardzo że jestem w ciąży na to że na pewno w niej nie jestem ze skrajności w skrajność 🫣
Oj ja też tak mam, wcześniej wszystkie objawy miałam ;) a okres przychodził. Teraz mnie już pobolewają piersi i coś czuję że nic z tego... Zobaczymy

reklama
Do góry