Tak, vizir jak nicA testowałas dziś?
Ale w sumie czułość 25, wiec się zastanawiam czy testować jutro innym czy już dać spokój
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, vizir jak nicA testowałas dziś?
U mnie jak zwykle okres. 16.11Dzień dobry przy niedzieli
Kto rano wstaje… ten idzie do pracy.
Poproszę o sprawozdanie:
- @4nia_m mam nadzieję, że okres nie przyszedł?? Daj znać.
- @Leanne ??
- @pyrka098 ??
@Iwona1992 hej, zapiszę Cię na ławeczkę
Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała ile dpo jesteś ?Ja się zastanawiam czy jeszcze się połudzić i testować aż małpa przyjdzie czy już tylko czekać co radzicie?
Nie miałam monitoringu wiec można tylko strzelać qJa bym pewnie nie wytrzymała i testowała ile dpo jesteś ?
Kiedyś test czułości 25 wykrył mi druga kreskę a test 10 nic Więc ja tam nie ufam tym czułości 10 do końcaTak, vizir jak nic
Ale w sumie czułość 25, wiec się zastanawiam czy testować jutro innym czy już dać spokój
No u mnie jak była cp to były dwie kreski, tu jest jedna, więc chyba nic z tegoKiedyś test czułości 25 wykrył mi druga kreskę a test 10 nic Więc ja tam nie ufam tym czułości 10 do końca
A ja ci właśnie muszę powiedzieć, że właśnie jak byłam w ciąży, to zbyt wiele objawów nie było.. raczej był „spokój”, bez żadnych „wibracji macic”Ja pewnie jutro, najpóźniej pojutrze dostanę brązowych plamień, zwiastujących okres. Ale póki ich nie ma, to mogę sobie dowoli wkręcać
U mnie byl wyjątkowo wkurwiajacy pms nic więcej xdA ja ci właśnie muszę powiedzieć, że właśnie jak byłam w ciąży, to zbyt wiele objawów nie było.. raczej był „spokój”, bez żadnych „wibracji macic”