reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja też się tak czuję (bez nocek) 😂 i spać mi się chce cały czas. Ja się nie mogę już doczekać testowania. Nie wiem jak wytrzymam jeszcze 6 dni🙈
No spanie mam marne jak nigdy i budzę się 3/4 razy. Wieczór śpię w nocy śpię 😂 a reszta dnia na kanapie.. no masakra 🤦🏻‍♀️
Co zauważyłam to, że zawsze już miałam dużo śluzu niepłodnego a teraz nic i mnie to drażni

Ja tak się zastanawiałam czy z moim śluzem jest coś nie tak czy jednak to u każdej kobiety tak jest, zawsze w każdym cyklu po owulacji mam taki biały śluz i to wiem że jest okej ale on wysycha na majtkach,to każda taki ma wysychający i jest to normalne w dni nie płodne ?

No spanie mam marne jak nigdy i budzę się 3/4 razy. Wieczór śpię w nocy śpię 😂 a reszta dnia na kanapie.. no masakra 🤦🏻‍♀️
Co zauważyłam to, że zawsze już miałam dużo śluzu niepłodnego a teraz nic i mnie to drażni
Właśnie też nie mam śluzu niepłodnego. Miałam tylko 3 dni śluz płodny o koniec. Zawsze miałam tak jak pisze AuraWaves taki biały zasychające a teraz nie mam. No ale organizm płata nam różne figle i wiem że to różnie może być

Ja tak się zastanawiałam czy z moim śluzem jest coś nie tak czy jednak to u każdej kobiety tak jest, zawsze w każdym cyklu po owulacji mam taki biały śluz i to wiem że jest okej ale on wysycha na majtkach,to każda taki ma wysychający i jest to normalne w dni nie płodne ?
mam tak i dużo go, czasem myślę czy nie popuściłam 😂🤭 w tym cyklu nie mam o dziwo

reklama
Do góry