LadyCaro
Fanka BB :)
to nie jest na 100%, także może bedzie miał nespodziankę...O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie jest na 100%, także może bedzie miał nespodziankę...O USG jąder mu powiedziałam i zareagował przed tak jak Twój po ale o palcu mu nie powiem bo faktycznie nie pójdzie
to powiedz mu, że Ty chodzisz kilka dni w mesiącu i nogi rozkładasz przed obcymii ludźmi to jak raz go ktoś po jajach pomaca to nic mu nie będzieTak czy inaczej traumę będzie mieć na bank a ile ja się później oslucham w domu to już inna sprawa
Gorzej jak się mu spodobato powiedz mu, że Ty chodzisz kilka dni w mesiącu i nogi rozkładasz przed obcymii ludźmi to jak raz go ktoś po jajach pomaca to nic mu nie będzie
Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzieJa wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...
ŁaweczkaBędę testować 10 listopada
Ja też biorę acard profilaktycznie i też mam układ heterozygotyczny ale o heparynie nic gin nie wspomniał w razie zajścia w ciążęWczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie
ja mam takie wyniki.Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie