reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...

Ja wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...
Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie

Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie
Ja też biorę acard profilaktycznie i też mam układ heterozygotyczny ale o heparynie nic gin nie wspomniał w razie zajścia w ciążę

ja mam takie wyniki.
Boje się że nie dotrwam do tej bety aby jaki kolwiek było widać pęcherzyk na uzg żeby włączył ta heparynę. Ostatnia ciąża skończyła się na becie 500 z groszami ale bez acardu .
W maju brałam akard doszłam do ponad 5 tys bety.

Załączniki

• 07d9975f-d864-470f-8f24-b968a01efe61.jpeg
    07d9975f-d864-470f-8f24-b968a01efe61.jpeg
    81,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
ja jak zaczęłam brać acard profilaktycznie to miałam krwawienia. Jasne, miałam też co miesiąc plamienia prze to moje dziwne endo, więc pewnei wzmagałam jeszcze to acardem, ale teraz jak mi już to posusuwalii to boje się brać i tak.

Do góry