Karolinak89
Fanka BB :)
Tak czy inaczej traumę będzie mieć na bank a ile ja się później oslucham w domu to już inna sprawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to powiedz mu, że Ty chodzisz kilka dni w mesiącu i nogi rozkładasz przed obcymii ludźmi to jak raz go ktoś po jajach pomaca to nic mu nie będzieTak czy inaczej traumę będzie mieć na bank a ile ja się później oslucham w domu to już inna sprawa
Gorzej jak się mu spodobato powiedz mu, że Ty chodzisz kilka dni w mesiącu i nogi rozkładasz przed obcymii ludźmi to jak raz go ktoś po jajach pomaca to nic mu nie będzie
Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzieJa wczoraj byłam na wizycie z tymi wynikami, no więc ta trombofilia jest .bez heparyny nie ma szans. Z racji że mam jedno dziecko więc mam płatna 100% . Teraz włączyć Acard a heparynę dopiero jak potwierdzi na uzg że jest ciąża w prawidłowym miejscu czyli po pozytywnym teście odczekać z 10 dni na wizytę. Kurcze a gdzie bym nie czytała na forach to włączają heparynę od razu po pozytywnym teście ...
Mamy zielone światło ,owu powinnam mieć mniej więcej za 3/4 dni i nie wiem co robić ...
ŁaweczkaBędę testować 10 listopada
Ja też biorę acard profilaktycznie i też mam układ heterozygotyczny ale o heparynie nic gin nie wspomniał w razie zajścia w ciążęWczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie
ja mam takie wyniki.Wczoraj byłam również omówić wyniki z ginekologiem. U mnie oprócz acardu (który i tak brałam profilaktycznie) dostałam zalecenia do wprowadzenia heparyny od dnia transferu. U mnie heterozygotyczny układ + jedno dziecko na pokladzie
Poproszę ławeczkaWitam serdecznie na testowaniu w listopadzie .
Najpierw zasady:
- Jeżeli masz zamiar brać udział w dyskusji, zapisz się proszę na testowanie. Jesteś tu nowa? Opowiedz nam coś o sobie - nie gryziemy, a lepiej się poznamy. Chcesz brać udział w dyskusji, ale z jakiegoś powodu nie możesz zapisać się na testowanie? Usiądź proszę na ławeczkę. 𓊳
- Czas testowania to dla każdej z nas trudny i stresujący okres, dlatego nie dokładajmy sobie zmartwień. Bądźmy dla siebie dobre i wyrozumiałe. Nie zapominajmy o szacunku i empatii. Sprawmy, żeby forum było dla nas pocieszeniem, miejscem spokoju i przede wszystkim bezpiecznym. "Złote rady" - typu: jedź na wakacje, napij się wina, odpuść, zapomnij, wypatruj bocianów.... dajmy sobie z nimi spokój
- Uszanujmy to, że nie wszyscy mają już dzieci, dlatego rozmowy o pieluszkach, kolkach itd. przełóżmy na inne wątki do tego stworzone.
- Ten wątek nie jest do oceny testów ciążowych dla przypadkowych osób!
Testowanie w listopadzie:
1.
2.
3. @Szuszanik ️@Karolina_123
4. @Waska0393️ @a.może.ciążaa
5.
6.
7. @NattNatt
8.
9. @pawik
10. @Basiek16 @StaraStaraczka
11. @04ma @Megyy01
12. @paola121214
13. @Karolina2495️
14. @Aileen31
15. @4nia_m
16. @wiolaho
17. @Leanne @pyrka098
18.
19. @LadyStrejser
20. @Klemensa
21.
22. @anyżowa
23. @Patka2207
24. @morticia_adams @Love_sun
25. @Cherry_Tomato
26. @igunia93 @Olcia2052 @Karolinak89
27. @Pierwsze 🥰
28.
29.
30. @a.może.ciążaa @Domi nika @Waska0393
@MamaR
Ławeczka:
@LadyCaro
@staraczka33
@Cywil87
@93kora
@klaudia16
@spekoppar_
@spoko23
@Anexandra
@Bambi199027
@Nelliel
@anela92
@Aga993
@Oleczka309
@meryksawery
@krasulkaa
@Sharley
@atena1
@Gosia0132
@olka11135
@Malina_po30
@K_89
@Żołna
@Iwona1992
Ważne daty, zabiegi, konsultacje:
8 listopada @LadyCaro - histeroskopia operacyjna
️- test negatywny
- miesiączka
- pozytywny wynik testu ciążowego
Kochane! Trzymam za nas kciuki
Ja miałam połączoną drożność z histero, więc chyba jedno nie wyklucza drugiego ale ja z tych wrażliwych, musieli mnie uśpić, więc lekarz uznał, że po co mnie dwa razy usypiaćA ja mam dziewczyny pytanie. Czy od razu przy histeroskopii można wykonać drożność? Bo zapomniałam zapytać gina na wizycie. Mi awidnosc cmv wyszła 74% więc lux i umówiłam partnera do androloga. Przeżywa tą wizytę jak nie wiem co Wasi faceci też tak mają?