Gosia0132
Fanka BB :)
Nie. Tylko monitoring usg + hormonyA robiłaś wtedy testy owulacyjne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Tylko monitoring usg + hormonyA robiłaś wtedy testy owulacyjne?
Witamy, witamy! Obyś długo u nas nie zabawiłaCześć dziewczyny
Czy mogłabym się dołączyć do Was? Czytam już was od kilku miesięcy, ale jeszcze nie odważyłam się napisać.
Staram się z mężem o dziecko już prawie rok, mamy po 32 lata. Jakoś tak się życie ułożyło, że wcześniej nie chcieliśmy dzieci, trochę podróżowaliśmy i zajęliśmy się pracą, ogólnie prowadziliśmy wygodne życie. Zawsze mi się wydawało że nie będę miała problemu z ciążą, więc odkładaliśmy rodzicielstwo jak tylko się da.
O zgrozo jak się myliłam…
Lekarze rozkładają ręce, bo wszystkie wyniki dobre. Wprawdzie chodziłam tylko do tych luxmedowskich, którzy nie zajmują się leczeniem niepłodności, więc zdecydowaliśmy się zapisać do poradni leczenia niepłodności na Starynkiewicza w Warszawie - termin na 02/2025
Jeżeli przyjmiecie mnie do grona, to poproszę o ławeczkę w tym miesiącu owulacja przypadnie prawdopodobnie pod koniec listopada, więc zapiszę się na testowanie grudniowe.
Trzymam kciuki za wasze przyszłe 2kreski
Jak dla mnie to niestety nie pik, ale nie miałam styczności z tymi testami, więc może się słabo wybarwiająNie chciałam już robić testu owo w tym cyklu bo się lekko poddałam nie czuję żadnych kłóć jajnika tak jak zawsze jedyne co to trochę więcej śluzu i lekki ból piersi,jednak po pracy zrobiłam sobie jeden test i wygląda na to że coś może być ale nie wiem czy już jest to pik czy jeszcze brakuje ? Wczoraj ten test był blady,nie jest to dziwne że on nie ciemnieje z czasem jak u większości tylko od razu jest taki skok ? Na zdjęciu 1 jest test z wczoraj a ten 2 jest z dzisiaj po pracy
Gratulacje! Nudnej ciąży życzę ! Super wiadomośćRano z wrażenia zapomniałam dodać tutaj na kreseczki ku pokrzepieniu serc Testowanie miało być 14 ale nie wytrzymałam 6 dpt, jest pierwsza w życiu druga kreska i beta 30, 40
o matko a wcześniej jak robilas testy w piątek, sobotę to było chociaż widać po nich, że ten peak nadchodzi?