StaraStaraczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi. Ale biochem to też informacja. Oby kolejnym razem było wszystko dobrze. Trzymaj się.To byłoby na tyle
Przykro mi ale lepiej jeszcze sprawdź sobie, czy Ci spadła dla pewnościTo byłoby na tyle
bardzo mi przykroTo byłoby na tyle
Lekarz kazał mi brać duphaston 2xdzienie i sprawdzić betę plus proga po weekendzie. Jutro rano pójdę bezpośrednio do diagnostyki tam, gdzie byłam we wtorek. Ale nadziei już nie mam.Przykro mi ale lepiej jeszcze sprawdź sobie, czy Ci spadła dla pewności
Raz dziennie wieczorem biorę Acard. A Koenzym Q10 mi się kojarzy ewidentnie z kremami przeciwzmarszczkowymi, muszę się dokształcić!ja biorę prenacaps witaminy plus omega3 ,cholinę i koenzym q10 i też acard zapobiegawczo jak kazała ci brać gin ten acard?
Współczuję.. dopiero co przechodziłam to w tamtym cyklu. Trzymaj sięU mnie wynik 5, odstawiam leki
Ja podchodzę do tego na dużym luzie, wiadomo, że szkoda, się nie udało, ale to dopiero pierwszy cykl na lekach tak na prawdę, a chociaż wiem, że te wyniki męża nie są wcale takie złe jak coś się zadziało@NattNatt i @StaraStaraczka
Jeny dziewczyny… strasznie mi przykro
Tak naprawdę to wiele z nas nawet sobie nie zdaje sprawy ile razy miały biochem