reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
@morticia_adams No ja miałam schizy ze umrę bo beta spadla na tyle by mnie wypisać ale miałam się oszczędzać i cały czas myślałam ze jak peknie i nie zdążą to może mnie nie byc na tym świecie i w ogóle, więc ani grudniowe urodziny ani święta nie były „takie” i teraz mam chyba jakiś taki smuteczkowy rozpamiętujący okres

@LadyCaro trzymamy kciuki za dzisiejszą histeroskopię!! 🍀🍀🍀
Na nic tak bardzo nie czekamy jak na Twój transfer z pozytywnym wynikiem bety 😁😁
Dołączam się do oczekiwań i trzymam kciuki! 🍀

Proszę też @morticia_adams o przepisanie mojego testowania z końca listopada na 15.11. - zamiast dnia miesiąca podałam dzień cyklu 🙈🤦‍♀️ Oby roztargnienie to był dobry znak 🤣

@Klemensa @LadyStrejser ja też jestem po poronieniu i łyżeczkowaniu… macie rację, teraz ten czas i pora roku sprawiają, że więcej myślimy o stratach. A zbliżający się okres świąt tym bardziej temu nie sprzyja 😔
Ostatnio mąż powiedział mi, że jego mama zauważyła, że się świetnie trzymam. Na co ja, że kiedyś płakałam głośno, teraz płaczę po cichu.
jak ja to rozumiem,gdybym nie poroniła w czerwcu to na samym początku stycznia bym rodziła 😔 święta i sylwester miały inaczej wyglądać w tym roku

Hej, u mnie można wpisać 🩸. Drugi cykl nieudany. Wiem, że to dopiero początek, ale jakoś tak smutno. Owulacja była, progresteron 7dpo 21 więc miałam bardzo duże nadzieje. No cóż, próbujemy dalej 😞🤗
piękny progesteron to z pewnością daje nadzieję na kolejny cykl
Bardzo mocno trzymam kciuki i przytulasek

piękny progesteron to z pewnością daje nadzieję na kolejny cykl
Bardzo mocno trzymam kciuki i przytulasek
dziękuję 🩷 oby tak było i oby kolejny cykl był szczęśliwy ✊🏻 najgorzej, że jestem z tych osób, ktore po prostu nie potrafią się nie nakręcać, a wszędzie dookoła słyszę „musisz wyluzować, im bardziej będzie ci zależeć tym trudniej będzie zajść” itd. Łatwo powiedzieć i sama wiem, że tak powinnam do tego podchodzić no ale niestety nie umiem. Dodatkowo mam 27 lat a moje AMH wynosi 1,85, boję się że to zbyt niski wynik i mam mało czasu na naturalne poczęcie :(

reklama
@morticia_adams No ja miałam schizy ze umrę bo beta spadla na tyle by mnie wypisać ale miałam się oszczędzać i cały czas myślałam ze jak peknie i nie zdążą to może mnie nie byc na tym świecie i w ogóle, więc ani grudniowe urodziny ani święta nie były „takie” i teraz mam chyba jakiś taki smuteczkowy rozpamiętujący okres
Mam to samo… coś mi się robi nie wiem co jak by chandra. W tamtym roku w święta trzymała mnie myśl, że w tym roku będę już w ciąży w święta i jeszcze jest nadzieję jakaś bo jak nie to będą strasznie bolesne 😥
Na dobite w niedzielę dowiedziałam się o dwóch ciążach, w rodzinie i u znajomych. Znowu mnie mąż uspokajał. Dlaczego to tak siedzi w nas ? Aż tak, że się nie potrafi człowiek cieszyc bo komuś się udało w rodzinie i w środku boli

Do góry