paola121214
Fanka BB :)
Z progesteronu wychodzi że owulacja była.wynik 6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do oczekiwań i trzymam kciuki!@LadyCaro trzymamy kciuki za dzisiejszą histeroskopię!!
Na nic tak bardzo nie czekamy jak na Twój transfer z pozytywnym wynikiem bety
Tak jest, trzeba próbować dalejHej, u mnie można wpisać . Drugi cykl nieudany. Wiem, że to dopiero początek, ale jakoś tak smutno. Owulacja była, progresteron 7dpo 21 więc miałam bardzo duże nadzieje. No cóż, próbujemy dalej
jak ja to rozumiem,gdybym nie poroniła w czerwcu to na samym początku stycznia bym rodziła święta i sylwester miały inaczej wyglądać w tym roku@Klemensa @LadyStrejser ja też jestem po poronieniu i łyżeczkowaniu… macie rację, teraz ten czas i pora roku sprawiają, że więcej myślimy o stratach. A zbliżający się okres świąt tym bardziej temu nie sprzyja
Ostatnio mąż powiedział mi, że jego mama zauważyła, że się świetnie trzymam. Na co ja, że kiedyś płakałam głośno, teraz płaczę po cichu.
piękny progesteron to z pewnością daje nadzieję na kolejny cyklHej, u mnie można wpisać . Drugi cykl nieudany. Wiem, że to dopiero początek, ale jakoś tak smutno. Owulacja była, progresteron 7dpo 21 więc miałam bardzo duże nadzieje. No cóż, próbujemy dalej
dziękuję oby tak było i oby kolejny cykl był szczęśliwy najgorzej, że jestem z tych osób, ktore po prostu nie potrafią się nie nakręcać, a wszędzie dookoła słyszę „musisz wyluzować, im bardziej będzie ci zależeć tym trudniej będzie zajść” itd. Łatwo powiedzieć i sama wiem, że tak powinnam do tego podchodzić no ale niestety nie umiem. Dodatkowo mam 27 lat a moje AMH wynosi 1,85, boję się że to zbyt niski wynik i mam mało czasu na naturalne poczęciepiękny progesteron to z pewnością daje nadzieję na kolejny cykl
Bardzo mocno trzymam kciuki i przytulasek
Mam to samo… coś mi się robi nie wiem co jak by chandra. W tamtym roku w święta trzymała mnie myśl, że w tym roku będę już w ciąży w święta i jeszcze jest nadzieję jakaś bo jak nie to będą strasznie bolesne@morticia_adams No ja miałam schizy ze umrę bo beta spadla na tyle by mnie wypisać ale miałam się oszczędzać i cały czas myślałam ze jak peknie i nie zdążą to może mnie nie byc na tym świecie i w ogóle, więc ani grudniowe urodziny ani święta nie były „takie” i teraz mam chyba jakiś taki smuteczkowy rozpamiętujący okres