olka11135
Fanka BB :)
Ja wyłapałam jakieś mega początki. Będę później sprawdzać przyrost.
Możesz śmiało uciekać na mamusie. Ciąża totalnie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wyłapałam jakieś mega początki. Będę później sprawdzać przyrost.
Dzięki. Ucieknę, ale poczekam chociaż do jakichś przyrostów czy coś. W czwartek pójdę rano.Możesz śmiało uciekać na mamusie. Ciąża totalnie jest
U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnioCały dzień mnie nie było, a tutaj tyle się dzieje.
Też widzę kreski, widzę że już są wyniki. Niech pięknie rośnie.
przyrosty się bada co dwa dni i nie częściej. I w tym samym labie koniecznie, szczególnie przy tak małych wartościachU mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
no ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzećU mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
Zrobię po prostu w czwartek akurat będzie 15 dni po zastrzyku będę wiedziała czy leki odstawiać Tak wiem dałam ciała z tym innym laboratorium też nie wiem co ja wymyśliłamno ale przyrost sprawdza się co 48h bo skacze. Powinnaś zrobić jutro tam gdzie robiłaś wczoraj i w tedy patrzeć
U mnie to chyba nie za bardzo rośnie, bo wczoraj miałam 2,9 dziś 4 co prawda głupio zrobilam i wczoraj poszłam do diagnostyki dziś do alabu, ale no nadal coś średnio
dziękuję że pytasz , trochę lepiej , wkoncu dzisiaj już wgl nie krwawię ani nie plamie ale za to od czwartku jestem chora w piątek był taki dramat że myślałam już ze mnie mąż zawiezie na sor . Przestraszylam się że mnie jakas sepsa zarazki czy coś , gorączka , wymioty , dreszcze istny armagedon ale na szczęście od wczoraj jest już lepiej . Ale powiem wam że ja mam takie szczęście zawsze jak jest jakiś dłuży weekend a ja mam urlop na majówkę byłam chora , na Boże ciało też także chyba muszę się przyzwyczaić haha@klaudia16 jak się czujesz ?