królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
Kurła na test nie sikalas jeszcze

Śledzisz temperaturę?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
ja zaczynam sikać od 1go:-)Ja bym już sikała![]()
Ja co cykl obiecuje sobie że nie będę robić testów dopóki miesiączka nie przyjdzie. Po czym jutro u mnie 9 dpo i zaczynam sikać![]()
bardzo dobra decyzjaja zaczynam sikać od 1go:-)
bardzo dobra decyzjaja sikam już od 8dpo i jestem już na psychicznym wykończeniu
co rano taki zawód,smutek i złość że szkoda gadać.. takie sikanie przed i wyczekiwanie na te 2 kreski to psychiczne tyranie,ale chyba znacie to dobrze ..
każdy radzi sobie inaczej z tym psychicznie ja z tego co widzę to mnie to strasznie dobija i przytłacza,strasznie świruje na punkcie robienia tych testów,siedzę rano i jak świr nie spuszczam oczu z testu bo tak bardzo liczę na to ze coś ujrzęZgadzam się ale testowanie przed okresem lepiej przygotowuje mnie psychicznie na zbliżający się okres
po co sobie to robisz?każdy radzi sobie inaczej z tym psychicznie ja z tego co widzę to mnie to strasznie dobija i przytłacza,strasznie świruje na punkcie robienia tych testów,siedzę rano i jak świr nie spuszczam oczu z testu bo tak bardzo liczę na to ze coś ujrzęa później mega smutek i milion myśli w głowie w pracy..
Dla mnie to 13 dni po - do 1 dnia @ dołuje, wszystko wysikane przed przyjmuje za zbyt wcześnie i że jeszcze mam czas.bardzo dobra decyzjaja sikam już od 8dpo i jestem już na psychicznym wykończeniu
co rano taki zawód,smutek i złość że szkoda gadać.. takie sikanie przed i wyczekiwanie na te 2 kreski to psychiczne tyranie,ale chyba znacie to dobrze ..
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..po co sobie to robisz?