reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
a który Ty jesteś dpo?

Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem🤷‍♀️, dziś 4dc

Załączniki

• Screenshot_20221128_191833_com.google.android.apps.docs_edit_392280549043266.jpg
    Screenshot_20221128_191833_com.google.android.apps.docs_edit_392280549043266.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 118
  • Screenshot_20221128_191837_com.google.android.apps.docs_edit_392270633193788.jpg
    Screenshot_20221128_191837_com.google.android.apps.docs_edit_392270633193788.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 118
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
Ja też nie staram się jakoś bardzo długo. 8 cykl. Ale po przeczytaniu całego wątku staraczkowego z 2022 roku już wiedziałam, że zajście w ciaze może nie być takie proste. Ale też że zdrowa para ma na to rok starań. Że tutaj jest tak wiele wsparcia i empatii. Że zawsze ktoś będzie kto Cię wesprze, doradzi jakie badania zrobić czy zinterpretuje wynik. Ale też, że każda z nas podchodzi inaczej do kwestii starań. Jedna bardziej emocjonalnie druga mniej. I że zdrowie psychiczne jest tak ważne jak zdrowie fizyczne. I jak sobie nie radzisz to warto skorzystać z pomocy 🙂

Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem🤷‍♀️, dziś 4dc
masz zupełnie inne normy niż u mnie w labie... Ja rozumiem tylko, że prolaktyna spoko. Stosunek lh do fsh nie jest 1:1, ale Zazuu pisała, że już się odchodzi od tego. Nie wiem co z estradiolem, bo mi gin w pt mówiła, że najlepiej, żeby był w wartościach referencyjnych, ale do 50 (jeszcze nie wiem, czy jej ufam). Wiesz jakiej grubosci masz endometrium?

reklama
Do góry