reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
a który Ty jesteś dpo?

Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem🤷‍♀️, dziś 4dc

Załączniki

• Screenshot_20221128_191833_com.google.android.apps.docs_edit_392280549043266.jpg
    Screenshot_20221128_191833_com.google.android.apps.docs_edit_392280549043266.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 116
  • Screenshot_20221128_191837_com.google.android.apps.docs_edit_392270633193788.jpg
    Screenshot_20221128_191837_com.google.android.apps.docs_edit_392270633193788.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 114
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..
Ja też nie staram się jakoś bardzo długo. 8 cykl. Ale po przeczytaniu całego wątku staraczkowego z 2022 roku już wiedziałam, że zajście w ciaze może nie być takie proste. Ale też że zdrowa para ma na to rok starań. Że tutaj jest tak wiele wsparcia i empatii. Że zawsze ktoś będzie kto Cię wesprze, doradzi jakie badania zrobić czy zinterpretuje wynik. Ale też, że każda z nas podchodzi inaczej do kwestii starań. Jedna bardziej emocjonalnie druga mniej. I że zdrowie psychiczne jest tak ważne jak zdrowie fizyczne. I jak sobie nie radzisz to warto skorzystać z pomocy 🙂

Dziewczyny mam wyniki i nic z nich nie wiem🤷‍♀️, dziś 4dc
masz zupełnie inne normy niż u mnie w labie... Ja rozumiem tylko, że prolaktyna spoko. Stosunek lh do fsh nie jest 1:1, ale Zazuu pisała, że już się odchodzi od tego. Nie wiem co z estradiolem, bo mi gin w pt mówiła, że najlepiej, żeby był w wartościach referencyjnych, ale do 50 (jeszcze nie wiem, czy jej ufam). Wiesz jakiej grubosci masz endometrium?

reklama
Do góry