reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Umówiłam się na 6 grudnia w klinice. Poczytałam kogo polecają u nas w mieście i na szczęście nie jest to jakiś odległy termin. To będzie 29 dc. a nuż da się załapać na stymulację jeszcze w grudniu? Idę za ciosem, przejdę jedną procedurę. Jak się nie uda to przynajmniej będę mogła sobie powiedzieć, że zrobiłam wszystko co było w mojej mocy.
I super! Fajnie, że macie szybko wizytę, to już dobra rzecz. Co do stymulacji - może być troszkę za wcześnie, często potrzeba badań i ja np.musiałam brać jeszcze leki 4 dni przed 1dc stymulacji. Ale głowa do góry! 🤞Ja mogę tylko zazdrościć z moimi wielomiesięcznymi terminami 😪

reklama
My z mężem w okolicy 40 tki nie czujemy zmęczenia a mamy zwawego 5 latka, w weekendy lesne wycieczki z psami, basen lub sale zabaw czy parki linowe. Wakacje gorski trekking lub morze, kajaki i zwiedzanie ciekawych zabytków w poblizu miejsc gdzie jestesmy... ja nadal czuję się mentalnie w okolicy 30. Ale tez coraz częściej myślę o pozytywach tego, ze mam co cykl negatywny test. Dzieci juz w miarę ogarnięte i samodzielne. Jak gorączka czy katar podaje leki i nie zamartwiam się cała noc jak w przypadku niemowlaka. Mamy trochę male mieszkanie jak na kolejne dziecko, nic w nocy mnie nie wybudza, gdy dzieci są w szkole i przedszkolu, moge swobodnie zaplanowac wizytę u lekarza , fryzjera czy kosmetyczki, pojsc na rower, pobiegać, na zakupy... no są pewne plusy😁 z tym, ze ja mam juz dzieci, więc patrzę z innej perspektywy.
Podziwiam 🤩

Pracujesz gdzieś na etacie?

Do góry