królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
Kurła na test nie sikalas jeszcze
Śledzisz temperaturę?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, przyszedł mi wynik proga.
Dziś 24 dc, najprawdopodobniej 8 dpo.
ja zaczynam sikać od 1go:-)Ja bym już sikała
Ja co cykl obiecuje sobie że nie będę robić testów dopóki miesiączka nie przyjdzie. Po czym jutro u mnie 9 dpo i zaczynam sikać
bardzo dobra decyzja ja sikam już od 8dpo i jestem już na psychicznym wykończeniu co rano taki zawód,smutek i złość że szkoda gadać.. takie sikanie przed i wyczekiwanie na te 2 kreski to psychiczne tyranie,ale chyba znacie to dobrze ..ja zaczynam sikać od 1go:-)
bardzo dobra decyzja ja sikam już od 8dpo i jestem już na psychicznym wykończeniu co rano taki zawód,smutek i złość że szkoda gadać.. takie sikanie przed i wyczekiwanie na te 2 kreski to psychiczne tyranie,ale chyba znacie to dobrze ..
każdy radzi sobie inaczej z tym psychicznie ja z tego co widzę to mnie to strasznie dobija i przytłacza,strasznie świruje na punkcie robienia tych testów,siedzę rano i jak świr nie spuszczam oczu z testu bo tak bardzo liczę na to ze coś ujrzę a później mega smutek i milion myśli w głowie w pracy..Zgadzam się ale testowanie przed okresem lepiej przygotowuje mnie psychicznie na zbliżający się okres
po co sobie to robisz?każdy radzi sobie inaczej z tym psychicznie ja z tego co widzę to mnie to strasznie dobija i przytłacza,strasznie świruje na punkcie robienia tych testów,siedzę rano i jak świr nie spuszczam oczu z testu bo tak bardzo liczę na to ze coś ujrzę a później mega smutek i milion myśli w głowie w pracy..
Dla mnie to 13 dni po - do 1 dnia @ dołuje, wszystko wysikane przed przyjmuje za zbyt wcześnie i że jeszcze mam czas.bardzo dobra decyzja ja sikam już od 8dpo i jestem już na psychicznym wykończeniu co rano taki zawód,smutek i złość że szkoda gadać.. takie sikanie przed i wyczekiwanie na te 2 kreski to psychiczne tyranie,ale chyba znacie to dobrze ..
właśnie doszłam do wniosku ze trzeba z tym skończyć bo mnie to niszczy ,jak wiesz nie staram się długo i dopiero widzę jak na to wszystko reaguje,a te testy potrafią na prawde uzależnić,ta ciekawość i euforia ze może coś wyjdzie tym razem,w sumie to jest 2 cykl gdzie testuje przed miesiączka wcześniej testów nie robiłam wcale ..po co sobie to robisz?