G
guest-1715015400
Gość
tak to jest fakt ze przez dłuższy czas czytania dziewczyn dużo można się nauczyć sama nadal dużo nie wiem i często nie mam pojęcia o czym piszecie między sobą ale już widzę ze dowiedziałam się rzeczy o których wcześniej nie miałam pojęcia a nie jestem tu długo,i mega jest wsparcie i z wiedzą jeśli czegoś się nie wie i z tym ze masz poczucie ze nie przechodzisz i nie czujesz się tak sama,bo nie tylko ty jedna na świecie zmagasz się z tym gównemJa też nie staram się jakoś bardzo długo. 8 cykl. Ale po przeczytaniu całego wątku staraczkowego z 2022 roku już wiedziałam, że zajście w ciaze może nie być takie proste. Ale też że zdrowa para ma na to rok starań. Że tutaj jest tak wiele wsparcia i empatii. Że zawsze ktoś będzie kto Cię wesprze, doradzi jakie badania zrobić czy zinterpretuje wynik. Ale też, że każda z nas podchodzi inaczej do kwestii starań. Jedna bardziej emocjonalnie druga mniej. I że zdrowie psychiczne jest tak ważne jak zdrowie fizyczne. I jak sobie nie radzisz to warto skorzystać z pomocy