Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak już tymi kreskami, napisałam że mało to nagle laski powstawialy wczoraj pytałam o bóle jajników to dziś wszystkie mają bóleNo ja też mam podobnie, a dziś mnie tak dziwnie ten jajnik bolał, kół, teraz się uspokoił, może już za bardzo się doszukuje, że coś nie tak przy tym plamieniu. Poczekam jak będzie przyszły wyglądał. W sumie wiesz dawno nie czułam moich jajników tyle co w tym cyklu
przykro mi, dupnie Cię zrobił ten pierwszy wczorajszy pink. Mam nadzieję, że się nie zniechęcasz i będziesz razem z ni sikać w grudniuBeta.
kurde ale tam była prawilna kreska...Beta.
Kolejny wyszedł chyba biały z tego co kojarzękurde ale tam była prawilna kreska...
No coś Ty nowy miesiąc nowe możliwościprzykro mi, dupnie Cię zrobił ten pierwszy wczorajszy pink. Mam nadzieję, że się nie zniechęcasz i będziesz razem z ni sikać w grudniu
no i to mi się podoba!!!No coś Ty nowy miesiąc nowe możliwości
No nie wierzę Pink takie jaja odj...bał?Beta.
Psychoza haha Im bardziej się wsłuchujemy, tym wszystkie objawy każdej pasują do wszystkiego, do owulacji, ciąży, czego tam nie chcemy to zawsze się doszukamy...To jak już tymi kreskami, napisałam że mało to nagle laski powstawialy wczoraj pytałam o bóle jajników to dziś wszystkie mają bóle